thrawn Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Pierwsze 23 km w sezonie 2011. Ciut wieje. Gdybym wybral się z evo07 na Trzebnicę, to pewnie wracałbym w trumience. Mocy przybywaj (jak mawiał He-Man). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Zerwany łańcuch --> pierwszy kontak z "podłożem" w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 dziś 93km, złapany kapeć z przodu - z Chaozzem jakieś 45km Ciut wieje. Gdybym wybral się z evo07 na Trzebnicę, to pewnie wracałbym w trumience. Mocy przybywaj (jak mawiał He-Man). jak wieje w mieście, to sobie panie pomyśl co się na trasie dzieje:) po za tym sam wracałem w trumience , bo od 45km do 56km trzymała mnie jakaś kolka;/ po za tym lux:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Odwiedziłem parę sklepów rowerowych w poszukiwaniu ciekawych promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Wreszcie zamontowałem końcówkę przewodu hamulcowego, zalałem. Było takie "docieranie" przez 5KM po ciemku już prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Przełamałem się i założyłem błotniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dzisiaj a raczej wczoraj przeserwisowałem Piasty jakieś No Namy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 dziś wpadło po wczoraj jakieś 65km - część z forumowiczami (pierwsza ustawka w sezonie 2011), przeskakujący łańcuch zmusił mnie do rezygnacji z dalszej eskapady. Po powrocie do domu zmieniłem łańcuch na jakiś latany i jakąś starą zębatkę 32T - choć w lepszym stanie niż dotychczasowa po przebiegu ok 5,5kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizbit Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Wczoraj 33 klocki wokół powiatu w deszczu i wietrze na moim trekingu, dobra v średnia jak na pogodę. Dzisiaj skromne 14km w lesie - lód jeszcze ostro trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Pierwsza ustawka z forumowiczami w 2011 roku . Około 30 km, dokładnie nie wiem, bo licznik ściągnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 dzisiaj 20 km ,wczoraj na rozpoczęcie sezonu 15 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 rano z nudów w pracy umyłem rower z całego tego solnego syfu, po za tym 45km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Przyszła kaseta Shimano HG-50 8-rzędowa, stopniowanie 11-32 waga 357g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizbit Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dzisiaj zbyt optymistycznie się nastawiłem. 25,5 km po asfalcie w lesie, byłem pewien, że zdążę przed zmrokiem i się nie udało. 3 razy łańcuch spadł, koło poluzowało się w haku, jakoś się doturlałem do domu, w mieście już v-max 50km/h. Nie ma to jak leśny asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 dziś tylko 16km, jakoś po robocie więcej się nie chciało kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 wczoraj 8km do pracy a dziś 8km z pracy szau! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dotarł napinacz Dartmoor Tracko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Przez dwa dni robiłem pełny serwis mojego amortyzatora Rock Shox Revelation Oto foto-poradnik KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Wczyściłem napęd i z grubsza resztę. Wyregulowałem amora i ustawiłem zaciski hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 We wtorek krótkie 10,5km pieszej wędrówki z plecakiem + nocleg w terenie. W środę kolejne 11,5km miłego dreptania przez lasy i wgórza. Wczoraj 31km kręcenia po świeżutkim śniegu, wszystko przyjemnie zmrożone. Zima wróciła, HURRRA ! Dziś rano 29,5km - kolejna bardzo przyjemna jazda. Jest mroźno i naprawdę sympatycznie, jazda w lesie po prostu PETARDA. Spłukałem rower, przesmarowałem napęd, wyczyściłem przednią tarczę oraz obręcz z tyłu, wyczyściłem oraz nasmarowałem golenie amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tlenowo dzisiaj. http://www.sports-tracker.com/#/workout/Pixon/88t0ojhar7to9mrc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Wczoraj zamówiłem od zębatkę 22T od jednego z forumowiczów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Przyszły dziś stery Accent Airplane - 96g, chwyty author z "korkami" 28g (102mm), zebatka do korby 36T Shimano 90g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A ja założyłem stare Avidy SD5 z nowymi klockami Authora 3CC ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Dziś jadąc do pracy kolejny raz przekonałem się, że rowerzysta, nawet oświetlony, jest niewidzialny. Pan Hiluxem się we mnie władował wymuszając pierwszeństwo bo mnie nie widział! Na szczęście skończyło się lekkim ślizgiem po zderzaku i awaryjnym podparciem nogą, żeby się nie wywalić naprzeciwny pas drogi. A dobre pół godziny temu przez 7 minut siedziałem w przeręblu żeby schłodzić przegrzane po ciężkim dniu styki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.