evo07 Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 rano piekielnie ślisko, nie obyło się bez gleby - 8km - w weekend wypoczywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Pierwsze kilometry w nowym sezonie. Dużo ich nie nabiłem ale zawsze coś na początek-całe 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 A ja dziś stwierdziłem, że pękła mi obręcz w tylnym kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 ustawienie przerzutek , dokupienie klucza 15 i małego śrubokręta , i ogólnie mały serwis roweru. w czasie którego zobaczyłem że kaseta dziwnie chodzi , rusza się na boki jak jest w czasie pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Przegrzebałem garaż i piwnice za gratami No i oczywiście złomowanie Tourneya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dziś 10 km (do sklepu i z powrotem) śnieg całkowicie stopniał (zostały takie brudne resztki tylko), i regulacja tylnej przerzutki po serwisie (ciągle przerzucała w drodze powrotnej, szlag mnie trafił ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Drugi wypad w tym sezoni. Już 14km i kilka gleb , zachciało się na po lodzie jeździć. Ale było nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dziś przymierzałem nową przerzutkę. Chciałem zobaczyć, jak będzie się komponować z ramą Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Kupiłem Magazyn Rowerowy i bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 70basenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Przekręciłem 16km - miało być więcej ale jazda w lesie to walka o życie. +6st. C, głęboki, topniejący śnieg praktycznie uniemożliwia jazdę, zapadałem się po osie lub brodziłem po kolana. Na bardziej uczęszczanych drogach gruntowych wszystko rozmiękło w mega breję, jazda po lodzie była błogosławieństwem. Kupiłem nowy MR bo bB przeczytany już od deski do deski ze trzy razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 41km w tym ze 3km z buta bo nie dało się na biku utrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Rowerowego to praktycznie nic ale nie rowerowego to zaspamoałem Lookasowi komunikator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioo Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 pierwsza jazda w tym roku, co prawda bez licznika( nie było kiedy zamontowac) około 20 km , w pieknym zimowym niedzielnym słoncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 słabe, nędzne 8,5km z obrotem o 360* na zakręcie jakieś 300m od domu - przymarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Zamówiłem książke "Maraton z blatu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dziś 26,5km - jechało się fantastycznie bo temperatura spadła do ok. -2/0st. C, wszystko co dotychczas płynęło teraz zamarzło na amen i pokryło się szronem. Niesamowity klimat jak się pędzi przez las po takim zmrożonym śniegu po zmroku przy świetle czołówki. Pomimo kolców w oponach nadal ślisko. Niestety temperatura znowu idzie do góry i szykuje się mega-odwilż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 urodzinowe 8km i jazda taktyczna wałem - lodu jest w hoo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Odebrałem paczkę z hamulcami. Skorzystałem z serwisu u Andrewa , bo bikestacja dała ciała . Pierdnąłem w amora i wyregulowałem przerzutki. Jutro jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Doszły do mnie popołudniu opony WTB Wolverine1.95. Jeszcze muszę zaopatrzyć się w nowe dętki i wypadałoby założyć nowy nabytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 23 klocki w lekkiej mżawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 dziś 45km 23 klocki w lekkiej mżawce. to może trzebnica w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dziś 35km do pracy - trochę lasu w świeżutkim śniegu o poranku. No dobra, prawie w nocy, 5 rano to nie jest poranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Wczoraj byłem w sklepie rowerowym i kupiłem łańcuch Wippermann Connex 804, dodatkowo zamówiłem kasetę Alivio Hg-50 oraz neoprenową osłonę na ramę przed łańcuchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 36km w deszczu i po raz pierwszy od jakiś 2m-c - max speed powyżej 45km\h - pary w girach starczyło na jakieś 500m. Jakoś nie czuję, że zimę 'przepracowałem'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.