evo07 Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Od 2.5roku jakim cudem? literówka miało być 3.5roku - cudem takim, że nie było jakoś okazji, motywacji, ciuchów, czy jak tam to nazwać - odpowiedniej pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Trochę się nie zrozumieliśmy bo ja na przykład nigdy w wigilię na rowerze nie byłem a w zimę tylko raz więc nic Ci nie zarzucam, wręcz podziwiam Konkretnie to chodziło m o to ".5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Trochę się nie zrozumieliśmy bo ja na przykład nigdy w wigilię na rowerze nie byłem a w zimę tylko raz więc nic Ci nie zarzucam, wręcz podziwiam Konkretnie to chodziło m o to ".5" No bo wigilia jest co 1 rok a nie 0,5 . Dlatego zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Zamówiłem rogi Ritchey WCS SL . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 dziś tylko 16km Trochę się nie zrozumieliśmy Dołączona grafika bo ja na przykład nigdy w wigilię na rowerze nie byłem a w zimę tylko raz więc nic Ci nie zarzucam, wręcz podziwiam Dołączona grafikaKonkretnie to chodziło m o to ".5" Dołączona grafika a mnie chodziło że jeżdżę od czerwca 2007r(~3,5roku) i dopiero pierwsza wigilia na rowerze pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Zamontowałem, zalałem i odpowietrzyłem hamulec z nowym zaciskiem, wyregulowałem przerzutkę tylną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Rozpisałem dziś roczny plan treningowy, lektura Friela pozytywnie wpłynęła na moją motywację. Zobaczymy na jak długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 dziś tylko 8km po świeżutkim śniegu, trochę nasypało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Byłem w rowerowym i kupiłem 2x opony na nowy sezon , następnie poszedłem do sportowego i kupiłem Carbo cytrynowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Listonosz przyniósł paczke z nowymi rogami Ritcheya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Powolutku powstaje moje ostre koło. Dzisiaj remont i polerowanie piasty przedniej ( fotka ) oraz odnowienie lakieru na ramie. Cały czas szukam starej torowej piasty tylnej. Może ktoś ma taką w garażu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Wczoraj zrobiłem porządki w garażu i mam parę rzeczy do sprzedania. Przykręciłem również bloki do butów Speca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Czyzby: tylko jeden dzień Ci to zajęło? Respect... Ja dumałam chyba z tydzień. A co do tematu: w 2 dzień świąt zamontowałam nowe siodło, wczoraj i przedwczoraj testowałam je na trenażerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Nie było zbyt wiele do sprzątania. Ale jakbym mógł to pochowałbym jeszcze część gratów, ale nie mam gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Czyzby: tylko jeden dzień Ci to zajęło? Respect... Ja dumałam chyba z tydzień. No niezupełnie, haha. Krystalizowanie się wizji w mojej głowie zajęło parę dni a i nawet dziś rano robiłem drobne poprawki. W miarę upływu sezonu na pewno będzie ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Znów musiałem zalewać hamulec, tym razem tylny ale już z inną klamką, bo tłoczek wypadł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 8km na mroziku:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Do Nowego Roku mieszkam non stop w pracy, taki mały maratonik - szaleję więc na AlleTanio. Właśnie kliknąłem "Rowery Regulacja naprawa konserwacja" Freda Milsona, wyd. Almapress 2008. Zobaczymy czy to dobra pozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Czyscilem rower kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 wyczyściłem napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 skromne 15km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Skromne 5 km i małe porządki w warsztaciku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Przywiozłem ramę do frezowania Założyłem kierownicę, wcisnąłem sztycę, odebrałem J7 na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Godzina na trenazerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 ostatnie w 2010 roku 8km - rok zamykam z przebiegiem 10,085km - pozdrower i do zobaczenia w nowym 2011roku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.