Ubotek Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Cały dzień leje to myje rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 70 km - wyprawa na niziny co nie zmienia faktu, że dwie konkretne przełęcze po drodze były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 11km w deszczu, obejrzałem New World Disorder 10 (2009), a jutro biorę się za upgrade roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Post pod postem.... Dziś rozebrałem rowerek i wziąłem sie za ważenie poszczególnych częsci w ramach projektu "Rower - Modyfikacje w przyszłosci" - chciałbym się zakręcić koło wagi 11,5kg. Niestety poważyłem częsci te które znajdą się w przyszłym rowerze, tym samym brakło czasu na wyczyszczenie napędu, jutro się za to wezmę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 kolejny dzień z szyną... ale za to obejrzałem "Jak to jest zrobione" a tam?? Jak robi się łańcuch rowerowy. Był to akurat łańcuch Campagniolo Super Record :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dzisiaj Katowice - Pszczyna - Katowice 88,88 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Odpicowałem rowerek (wyczysciłem wszystko) oraz nakleiłem dwie naklejki "Ten rower jest zarejestrowany w BAZAROWEROW.PL" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ja zrobiłem serwis sterów. No i kilka zdjęć rowerowi, można je obejrzeć tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Lipca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Parę dni temu założyłem nowy napęd: kaseta SLX, korba LX 572 i łańcuch Campagnolo Record C9. Zmiana przełożeń w stosunku do napędu po 11kkm jest zdecydowanie lepsza, chociaż głośność pracy C9 trochę wkurza. Będzie trzeba się przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietr3k Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 przeczyściłem rower aby później ponownie zabrudzić wszystkie możliwe części w lasach trójmiejskiego parku krajobrazowego warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 dziś w końcu po 3dniach obfitych deszczy, wyskoczyliśmy z Kobietą na Kałużówkę - wyszło nam jakieś 27km, przewyższeń ok 200m. Trasa bardzo fajna - jeden długi,asfaltowy podjazd ok 3km. Dużo jazdy po lesie lecz nie po ścieżkach ale tak żeby ich uniknąć tzw enduro. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dziś dotarłem na Jurę dzień 1 skromnie dla rozruszania 33km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Szlif po locie na bmx'ie kolegi Delikatnie stłuczone kolano, do tego bardzo skromne 20km asfaltem na rozruszanie kości (ostatnio mam doła jeśli chodzi o wydajność ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Pokręciłem pare razy korbą i własnie za ponad godzinke jadę na 7dni nad morze (a pochwale się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Pokręciłem pare razy korbą i własnie za ponad godzinke jadę na 7dni nad morze (a pochwale się) Bierzesz rower ? ; > Ja dzisiaj 42km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 50km : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 dziś tylko 10km ale za to ostre endurowe km błoto, mokre korzenie, kamienie i mech ps zaskoczyła mnie własna kobieta podjechała to co myślałem że będzie wprowadzać - zn robi progress:thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Dzisiaj Katowicka Masa Krytyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Dziś Warszawska Masa Krytyczna, a wcześniej zrobiłem serwis pedałów i wyczyściłem łańcuch (na darmo, bo jechałem w takim deszczu, że się cała oliwka wypłukała ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Kopanie , kopanie , kopanie ;] gapa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 13km i wypad na grilla:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 35 km z Hanzo po wertepach w Kampinosie Wyjazd utwierdził mnie w przekonaniu, że dokonałem dobrego zakupu jeśli chodzi o pedały prodigy prothein. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 41 km (70% teren, 30% szosa) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 dziś 22km i dalszy objazd lasów w D-cy:) jutro może Pustynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Kopanie i zakończenie gapa ( w galerii jest ) oraz wypranie : kasku , rękawiczek , ochraniaczy , gogli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.