andi333 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dziś 70km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 37km w terenie po piachu i błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Tak Was czytam i czytam... I coraz bardziej się wkurzam (ale też zazdroszczę). Zawierzyłem wczoraj prognozie pogody no i dzięki temu nie wyruszyłem dziś rano rutynowo rowerem do pracy - oczywiście jest sucho i po prostu idealnie, na mieście rowerzystów pełno. Pewnie jutro wieczorem jak już skończę służbę to, zgodnie z prawem Murphy'ego, zacznie lać. Cuuudownieee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Wygodne to znaczy nie uwierające, zapewniające komfort użytkowania, z miękką wyściółką, takie jak mi odpowiadają. Żadne tam Bauery (tak jak ze mnie żaden łyżwiarz), jakaś chińszczyzna za 150zł. Na zimę dla podtrzymania kondycji w sam raz. Dziś trzeci raz byłem jeździć, nogi bolą jak cholera. Eee tam, takie gadanie, że żaden ze mnie łyżwiaż. Najtańszy model Flexlite to koszt coś koło 280zł, a jak się wyczeka promocję to i za 220 można kupić (ostatnio w GoSporcie). A z tanimi łyżwami jest jak z makrokeszem, niby też ma dwa koła i można jeździć ale dopiero jak się zakosztuje jazdy na zwykłym ale porządnym sprzęcie to dopiero czuje się różnicę. A w Bauerach nóżki nie bolą, no chyba, że uda, jak ktoś ma słabo rozciągnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Czyzby bo masz złe podejście Ja mam takie: wyglądam przez okno - jak nie pada albo pada tylko troszeczkę to wychodzę z rowerem i niech się dzieje co chce Nauczyłam się ostatnio podrzucać tylne kółko w rowerze A parę dni później wydedukowałam, że skoro umiem podrzucić osobno tylne i osobno przednie, to dlaczego nie dałoby się podrzucić obu na raz No i w ten sposób nauczyłam się podskakiwać na rowerze :D Wczoraj, jak wracałam z treningu, to przeskakiwałam przez wszystkie krawężniki Teraz muszę się nauczyć skoków w bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 35km i łatanie kapcia w deszczu:) oraz zamówiłem okładzinki zeit'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Listopada 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Eee tam, takie gadanie, że żaden ze mnie łyżwiaż. Najtańszy model Flexlite to koszt coś koło 280zł, a jak się wyczeka promocję to i za 220 można kupić (ostatnio w GoSporcie). A z tanimi łyżwami jest jak z makrokeszem, niby też ma dwa koła i można jeździć ale dopiero jak się zakosztuje jazdy na zwykłym ale porządnym sprzęcie to dopiero czuje się różnicę. A w Bauerach nóżki nie bolą, no chyba, że uda, jak ktoś ma słabo rozciągnięte Bolą giry przeokrutnie ze zmęczenia bo nogi nie przyzwyczajone do takiego wysiłku, zupełnie inna praca mięśni niż na rowerze. Te 150zł to i tak była mocno naciągnięta górna granica, a w moim smutnym mieście i tak nic lepszego bym nie kupił. Miało być jak najtaniej i komfortowo. A różnicę na pewno bym poczuł po przesiadce na lepsze, jestem tego świadom. Jak nauczę się jakichś fikołków to może będę myślał o lepszym sprzęcie, ale nie sądzę, że aż tak się wkręcę. Wczoraj natomiast, w ramach rozrywki sportowej i relaksu byliśmy nad jeziorkiem się wykąpać Dziś niestety raz że pada, dwa że nie ma z kim jechać więc odpoczywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Odi, byłeś się wykąpać? Tak sam z siebie? Czy to rodzaj pokuty lub forma samoupokorzenia? Dziś nie byłeś bo pada- przy kąpieli w jeziorze deszcz chyba nie jest przeszkodą,nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Czyzby bo masz złe podejście Ja mam takie: wyglądam przez okno - jak nie pada albo pada tylko troszeczkę to wychodzę z rowerem i niech się dzieje co chce Kantele, u mnie jest to trochę bardziej skomplikowane, hahaha. Mieszkam na dwa domy, pracuję na dwa etaty no i nie zawsze mam rower pod ręką - muszę mieć więc dobry plan na życie parę dni zawczasu. Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - po powrocie z 36-godzinnnego dyżuru w pracy wsiadłem na rower i ruszyłem zobaczyć czy nie ma mnie aby przypadkiem w ciemnym, deszczowym lesie nieopodal. Wyszło krótkie acz treściwe 24km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Listopada 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 durnykot - to po prostu nowa sportowa zajawka, ot kolejne fajne zajęcie Zaczęliśmy bawić się w morsy i już. Dobra rozgrzewka i do wody. Nawet przepłynąć się można Oczywiście ze względów bezpieczeństwa woda do pasa. Deszcz nie przeszkadza latem, ale teraz bardzo. Bo jest zimny, bo moczy ubrania, bo jest be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Koresponduję z Lemonbike w sprawie części Far and Near, które dodadzą smaczku mojej maszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Wczoraj wymieniłem suport i korby w levelu A2. Czynność prosta ale satysfakcja z samodzielnego wykonania jest. Przy okazji wygiąłem klucz płaski 24 mm co chyba nie najlepiej świadczy o materiale z jakiego został wykonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Wysłałem manetke x7 ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Zmierzyłem średnicę gwintu piwotów w ramie. Nadal koresponduję w sprawie części Far and Near. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 30km raz z wiatrem raz pod wiatr, w lekkiej mżawce - czekam na pierwszy śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Założyłem nową dętkę oraz nową oponę do nowego przedniego koła, przełożyłem tarczę ze starego. Pobawiłem się też w lakiernika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Przedwczoraj montowanie reby, wczoraj testowanie i regulacja reby, a dzis juz niestety tylko jazda do pracy, ale tym razem z reba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 jak sobie życzyłem tak się stało - pierwsze 30km w padającym śniegu nie napiszę...po śniegu, jest niemal idealnie - wieje dość mocno w mordę ale brak dźwięku toczącej się oponki po świeżym śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ja dziś 13 km. Chyba przez najbliższe dwa-trzy miesiące, nie przekroczę 20 km. Ale co zrobić, taka pora roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zamówiłem części Far and Near. Już wkrótce w rowerze pojawią się czerwone dodatki...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zamówiłem Nokona zestaw przedłużający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Umyłem rower przed zimowym snem, Pozostaje tylko zimówka, którą trzeba przygotować do trudnych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Wyczyściłem kasetę, odebrałem dętki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dzisiaj kupiłem linke do przerzutki, i końcówki linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 18 km i wyczyściłem sztycę bo trzeszczała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.