Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja dzisiaj zrobiłem bardzo dokładne czyszczenie, przesmarowałem kilka elementów, obniżyłem sobie kierownice o 2 redukcje (mam teraz trochę taki komin (ale w niedalekiej przyszłości zamierzam skrócić rurę sterową), i zrobiłem MEGA porządek w piwnicy i w narzędziach aby zimowymi wieczorami mieć gdzie podłubać przy bajk'u. :)

Napisano

Wszyscy piszą o jeździe a ja myślałem że to już dawno nastała pora odłożenia rowerku i przejścia na bieganie,basen i siłownię... Czyżbym coś spiep*** odkładając rower miesiąc temu??...

Napisano

Wszyscy piszą o jeździe a ja myślałem że to już dawno nastała pora odłożenia rowerku i przejścia na bieganie,basen i siłownię... Czyżbym coś spiep*** odkładając rower miesiąc temu??...

Nie chcę być złośliwy ale chyba tak, coś sp###itoliłeś. :) Pogoda wprost idealna, póki co w miarę sucho - przynajmnij u nas w 3mieście.

Napisano

U mnie też było pogoda przystępna. Choć tak od 2tygodni to o rowerze można było zapomnieć przez nieustanne ulewy.... Ale kij w to i tak byłem lekko przetrenowany w połowie października więc tłumaczę sobie że dobrze zrobiłem:P

Napisano

46km teren. pogoda bajka... w lasach jak i na polach błota masakrycznie dużo, ale co się dziwić jak ponad tydzień cały czas padało :036: ale fajnie było...

Napisano

Właśnie poczytuję sobie nowego BB do drugiego śniadania, za chwilę zabieram się do odwiedzin w moim ulubionym sklepie rowerowym. :icon_mrgreen: Pogoda schrzaniła się totalnie - leje na maksa, wiatr głowę urywa a temp. spadła do +4st.C no ale może zmuszę się do wieczornej krótkiej przebieżki gdzieś przez las. :027:

Napisano

Kurczę, a coś BB do mnie nie dotarł chociaż prenumerata jeszcze ważna...

Wczoraj nauczyłam się podskakiwać na rowerze (tzn podrzucić oba koła na raz) :):D:D ale fajnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...