Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Miałem plany, żeby dzisiaj wreszcie porządnie przed zimą wyczyścić mojego bika, ale jakoś nie dotarłem do garażu.

Zakupiłem jednak dzisiaj bikeBoard z października. :D

Napisano

15km, po za tym doszły zmieniarki sram x-9 które zważyłem i dodałem do galerii kompendium części. Data bita na podzespołach to 13-14 maj 09 :devil:

Napisano

Ja dziś 30 km i bawiłem się jeszcze z tylną piastą.

15km, po za tym doszły zmieniarki sram x-9 które zważyłem i dodałem do galerii kompendium części. Data bita na podzespołach to 13-14 maj 09 :thumbsup:

Założyłeś te zmieniarki ?? Jak działa przednia ??

Napisano

Ja dziś 30 km i bawiłem się jeszcze z tylną piastą.

Założyłeś te zmieniarki ?? Jak działa przednia ??

nie wiem;) nie założone jeszcze:) a jak założę to raczej po to żeby mi nie spadał łańcuch na zjazdach po dziurach, po za tym jeszcze ma do qpienia triggery te na x9 poluję;] sorry że nie mogę zdać relacji:) btw od jakiś 9tyś km śmigam bez przedniej zmieniarki:) jakoś nie widzę potrzeby - wro jest płaski a gór nie było po za tym podkarpackie górki i wzniesienia też pokonywałem bez przedniej - jedyny minus to zjazd, bo łańcuch spada i jest wciągany pod ramę przez koło i trza stanąć i poprawić manualnie :thumbsup:

Napisano

Zlikwidowałem "trzeszczaka" w zawieszeniu. Przy okazji obczaiłem jak Radon sprytnie uszczelnia tuleje w damperze.

Parę dni temu pisałem, że musiałem zjeżdżać w nocy bez oświetlenia z góry Chryszczata w Bieszczadach. Jutro olewam zajęcia na uczelni i jadę tam znowu, tylko bez kombinowania na podjeździe i o wcześniejszej porze niż ostatnio. Zapomniałem już jaki ten zjazd jest zaj...sty i malowniczy, więc muszę go znowu zrobić tylko że w dzień. Pogoda ma się utrzymać (15st.C i bez deszczu) Tym razem biorę aparat foto i będę podziwiał przyrodę :thumbsup: Jeżeli ktoś chce to można się przyłączyć: Komańcza, około godz. 9-tej.

• Mod Team
Napisano

35 km wieczornej jazdy po mieście i obwodnicy z kumplem :) Jakieś 40 minut temu wróciłem. Pogoda super, że i stówę można by nakręcić. Cieplutko (10*) i tylko lekki wiatr. Warunki prawie idealne tym bardziej jak na tę porę roku.

Napisano

dziś z forumowiczami i jedną kobietą - nauczycielką jednego z forumowiczów jakieś 50km po lesie, ścieżkach a ja nie mogłem sobie odmówić enduro choć ręka słaba nadal :icon_lol:

37 km, evo07 pewnie się cieszy bo wmordewind całkiem zacny :icon_wink::P

trza zapytać ekipy bo trochę mi zostali na szosie jak wiało :)

później obiad i dokręciłem ciiut i dzień zamykam z wynikiem 102km

ps wyczyściłem napęd po liściach i całym tym mokrym syfie co się przylepił pozdrower

Napisano

wizyta w Plusie - zamówienie kółka do trenażera, zamiana w rowerze opon miejscami (ta tylna, bardziej zjechana, powędrowała na przód), 15 minut relaksacyjnego kręcenia na trenażerze i ztestowanie jak szybko zużywają się zwykłe opony... pełno pyłu z opon dookoła po tych 15 minutach

Napisano

ja wczoraj i przedwczoraj testowałem siebie na tranżerze z pulsometrem, i chciałem przetestować swój próg mleczanowy, ale chyba go nie osiągnę z testu z biblii kolarza :icon_mrgreen: 170Hr przez 10 min i padłem jak kawka bez sił i zlany jak bym wyszedł prosto z wanny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...