Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

przed południem z forumowiczami ok 25km po lesie osobowickim - było trochę jazdy po krzakach, taplania w zakrytych liśćmi kałużach. Powrót do domu - zamówiłem zmieniarki sram x9 a później znów na rower - dzień zamykam z przebiegiem 95km ;)pozdrower

ps a na sam koniec jakieś 500m od domu złapałem gwoździa w tylną oponę :P

• Mod Team

Kiepska pogoda, praca, brak czasu i ostatnio jeżdżę sporadycznie, średnio raz/dwa razy w tygodniu. Dziś po 10 dniach przerwy zrobiłem z kumplem 79km i padłem. Ostatnie 25km wlokłem się niemiłosiernie i walczyłem z sobą żeby w ogóle jakoś jechać. Masakra jak szybko kondycja ucieka gdy się nie jeździ. Organizm kompletnie odzwyczaił się od takiego długotrwałego wysiłku. Ale co tam, za pół roku na wiosnę będzie trzeba nadrobić i wrócić do formy :icon_lol:

dziś...na spocie z kilkoma rowerzystami miałem dzwona z pieszą, w rezultacie czego ucierpiała rama(foto w galerii), bocia pofruneła pod stojące w korku auta, zerwała się linka od tylnej zmieniarki, rozdarłem plecak, poobdzierałem nogi...wróciłem do domu a następnie pojechałem do lasu się odstresować i nakręciłem 78km:) pozdrower

Ja właśnie wróciłem z Bieszczadów. Samotnie przejechałem sobie: Komańcza, Duszatyn, Mików, Smolnik, Przełęcz Żebrak, czerwonym szlakiem do Chryszczatej (997m n.p.m.), Jeziorka duszatyńskie, Duszatyn, Komańcza. Tylko trochę późno wyjechałem jak na tą porę roku (bo musiałem rano być w firmie) i skończyło się nocnym zjazdem.

Znałem tą trasę, bo jechałem ją już co najmniej 3 razy i tym razem pojechałem inny wariant. Do przełęczy podjeżdżałem jakimiś nieznanymi ścieżkami i skończyło się na tym, że musiałem jechać (przedzierać się) na azymut. W telefonie kończyła mi się bateria i tylko kilka razy zdążyłem odczytać pozycję GPS. Nanosiłem ją na zwykłą mapę i jakoś dotarłem do przełęczy. Na Chryszczatej byłem już o zmroku. Zjazd właściwie na wyczucie i trochę na pamięć. Widać było tylko gdzie jest ścieżka. Nie miałem nawet małej latarki, a to było bardzo głupie. Na drodze szutrowej z Duszatyna do Komańczy towarzyszył mi wilk. Na całej drodze spotkałem mnóstwo dzikiej zwierzyny z jeleniem włącznie. Pogoda idealna: słońce i +15st.C Polecam wszystkim tą traskę, ale nie w nocy :icon_lol: Zjazdem z Chryszczatej zachwycali się kiedyś chłopaki z BikeBoard-u. Szybki, długi, techniczny i bardzo ciekawe miejsca po drodze, np jeziorka. Jeżeli ktoś nie mieszka w okolicy, to można przyjechać na kilka dni w Bieszczady i zawsze znajdzie się ciekawy wariant wycieczki. Raj dla endurowców i allmountainerów.

Ja właśnie wróciłem z Bieszczadów. Samotnie przejechałem sobie: Komańcza, Duszatyn, Mików, Smolnik, Przełęcz Żebrak, czerwonym szlakiem do Chryszczatej (997m n.p.m.), Jeziorka duszatyńskie, Duszatyn, Komańcza. Tylko trochę późno wyjechałem jak na tą porę roku (bo musiałem rano być w firmie) i skończyło się nocnym zjazdem.

Znałem tą trasę, bo jechałem ją już co najmniej 3 razy i tym razem pojechałem inny wariant. Do przełęczy podjeżdżałem jakimiś nieznanymi ścieżkami i skończyło się na tym, że musiałem jechać (przedzierać się) na azymut. W telefonie kończyła mi się bateria i tylko kilka razy zdążyłem odczytać pozycję GPS. Nanosiłem ją na zwykłą mapę i jakoś dotarłem do przełęczy. Na Chryszczatej byłem już o zmroku. Zjazd właściwie na wyczucie i trochę na pamięć. Widać było tylko gdzie jest ścieżka. Nie miałem nawet małej latarki, a to było bardzo głupie. Na drodze szutrowej z Duszatyna do Komańczy towarzyszył mi wilk. Na całej drodze spotkałem mnóstwo dzikiej zwierzyny z jeleniem włącznie. Pogoda idealna: słońce i +15st.C Polecam wszystkim tą traskę, ale nie w nocy :thanks: Zjazdem z Chryszczatej zachwycali się kiedyś chłopaki z BikeBoard-u. Szybki, długi, techniczny i bardzo ciekawe miejsca po drodze, np jeziorka. Jeżeli ktoś nie mieszka w okolicy, to można przyjechać na kilka dni w Bieszczady i zawsze znajdzie się ciekawy wariant wycieczki. Raj dla endurowców i allmountainerów.

Jak masz, to zapodaj jakieś foty bo bardzo lubię te rejony.

Jak masz, to zapodaj jakieś foty bo bardzo lubię te rejony.

Wczoraj nie zabrałem aparatu, ale na Picasie mam trochę zdjęć z tej samej trasy i mniej więcej o tej samej porze roku.

Chryszczata, Jeziorka Duszatyńskie

szlakiem granicznym od Cisnej do Ustrzyk Górnych

Wielka Rawka

Bieszczady

Bieszczady 2

Otryt - podobno tajemnicze miejsce w Bieszczadach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...