argusiol Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 114 km, przełęcz Tąpadła i zalew w Mietkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 62 km po Bielanach, Bródnie i Powsinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 70 km po parku chrzowskim i lasach murckowskich, a potem myjnia bo zabawa była super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Dzisiaj 31,69 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 dziś 24km - mało ale bardzo intensywnie........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 5 km prostowanie wózka z Acery, i naprawa klamki z wyrwanym tłoczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 wczoraj szybka wizyta na targach rowerowych z ciekawych rzeczy - można było "polizać" KTRAK'a świetna sprawa, szkoda, że nie na warszawskie ulice,, ale jak ktoś mieszka w górach to kapitalny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a ja wczoraj tez byłem na targach w Warszawie, no i widziałem na żywo naszą mistrzynię Majkę no i ogólnie kilka fajnych bajkowych baików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 57km i zakup mocowania tylnej cat'ajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja dziś 29,8 km i trochę pomajsterkowałem przy rowerQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 20 km, z czego ostatnie 5km po ciemku po lesie kurde te godziny pracy nie pozwalają mi na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 67km i wykonałem plan min na ten rok(bo sezon nigdy się nie kończy) - 9kkm, można odstawić bajka i przerzucić się na hulajnogę. Dodatkowo wyczyściłem napęd co by był gotów na następny...dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Obróciłem sobie mostek w rowerze, by osiągnąć bardziej sportową pozycję Byłem przymierzyć buty w sklepie i okazało się, że największy numer (48EU) są za małe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Obróciłem sobie mostek w rowerze, by osiągnąć bardziej sportową pozycję Byłem przymierzyć buty w sklepie i okazało się, że największy numer (48EU) są za małe! To ładną masz nogę... Ja dziś znowu skromnie. Tylko 5 km. Już taka pora się robi, że trzeba będzie odstawić trochę rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 To ładną masz nogę... Trudno to nazwać nogą... Prędzej jakiś kajak czy coś. Zawsze jak kupuje buty, pytam czy wiosła gratis dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wpadło 56km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 i kolejne tylko 20km w terenie i prawie po ciemku... kurde chyba czas kupić tranżer, bo bez niego poza weekendami nie pokręcę się na rowerku za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dziś 21 km. Mało ale dobre i to W weekend może trochę więcej pokręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 57 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja dziś całe 2 km rowerem do dentysty, z powrotem już byłem w stanie tylko rower prowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a ja zacząłem czyścić cały rower po kolejnych 150-200km i niestety nie skończyłem bo już późno... jutro dokończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Zamieniałem opony z 2.0 na 2.35 bo jutro ostatni raz w tym roku w Beskidy jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 z powodu przedłużonej wizyty u klientki marne 23km a co gorsza przeszła mi obok nosa promocyjka na zestawik sram x.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzisiaj Katowicka Masa Krytyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 64 km (w tym Poznańska Masa Krytyczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.