Mod Team Odi Napisano 17 Października 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Nogi mnie tak okrutnie bolą po wczorajszych zawodach, że ruszyć się nie mogę. Nie mam pojęcia co jest, nie spodziewałbym się tego. detonator - jak mogłeś sobie na to pozwolić? Zostawiłeś gdzieś rower z lampką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 wczoraj 45km całość w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Poczyściłam napęd i założyłam nowe chwyty. W piątek jeden bo na drugi nie starczyło mi siły Drugi poszedł łatwiej, w sobotę, bo poczytałam na forum jakie są metody, żeby tę udrękę skrócić Niestety, po testowej przejażdżce 30 km chwyty już brudne... Mam dwie opcje. Albo je myć po każdej jeździe (he he he) albo dobrudzić do poziomu opon i się przestać przejmować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Albo kupić czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 25 km jazdy po mieście i wałach przy Odrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 49km i rozbebeszyłem stary bębenek od piasty NS Coaster ;-)trza na zimę koło przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Nogi mnie tak okrutnie bolą po wczorajszych zawodach, że ruszyć się nie mogę. Nie mam pojęcia co jest, nie spodziewałbym się tego. detonator - jak mogłeś sobie na to pozwolić? Zostawiłeś gdzieś rower z lampką? Odi miałem włamanie do budynku gospodarczego i lampka leżała na stoliku. Ktoś wszedł i od razu zgarnął lampkę. W sumie to nie lampka jest najgorsza, tylko piła łańcuchowa husqvarny za 1,600 zł...to bardzo boli. Tak sobie szanowałem z ojcem tą pilarkę, dbałem o nią jak o swoją aluminiową kochankę, czyściłem itp a taka gnida przyjdzie i ukradnie... Żeby nie było OT:) Dziś kupiłem Boćka, kasetę XT oraz obejmy matchmaker. Dodatkowo zrobiłem 3 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kupiłem baner Scotta. Kolejny akcent rowerowy w pokuju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Albo kupić czarne Nie no, nie po to zdejmowałam szare, żeby teraz zakładać czarne Poza tym białe pasują mi do designu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 57km, z rana masakryczna mgła i spotkanie bliskiego stopnia z sarnami - pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja dziś słabo bo tylko 10 km ale zamówiłem sobie nowe konusy do piasty XT. Tym samym zmiana piasty na DT albo Hope została odłożona na koniec przyszłego roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No ja dzisiaj przeczyściłem rowerek, umyłem , zakonserwowałem no i niestety przykryty poszedł w odstawkę ze względu na braki czasu które nadeszły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Próbuję znaleźć na alledrogo jednego sprzedawcę, który ma interesujące mnie buty, pedały oraz nakładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kupiłem nowy licznik i po odpakowaniu w domu okazało się, że podstawka jest pęknięta. Jutro muszę iść do rowerowego, mam nadzieję że bez problemów wymienią na nowy bez jakiejkolwiek wady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Wczoraj 31 km, dzisiaj 16 kloców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 67km, dziś dziczyzny nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dziś też słabiutko, bo tylko 12,5 km. W sobotę mam nadzieję, że trochę więcej pośmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dziś jedynie 45km głównie asfaltem. Miałem ochotę na więcej ale nauka wzywa. Aż żal dupę ściska że przez szkołę nie mogę na rowerze pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 15 km zanim się jeszcze ciemno zdążyło zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Zamontowałem torbę trójkątną pod ramę i tym samym wywaliłem podsiodłową bo albo ona albo tylna lampka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zmieniłem dętkę w tylnym kole, bo złapałem w drodze do szkoły kapcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zamontowałem nowe konusy w piaście XT Wytestowałem nową Bocialarkę Przejechałem 33 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Założyłem licznik VDO A8+, który zakupiłem wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Dzisiaj 39,39 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Zrobiłem dziś 44 km. Złapałem gumę podczas jazdy. Jak założyłem kendy karmy to już chyba 9 guma od tego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.