Mod Team bogus Napisano 5 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Kupiłem dzisiaj przelotki na ramę idąc do sklepu z zamiarem zakupu adaptera do hamulca. Niestety w Dąbrowie nigdzie nie dostałem adaptera Avida IS a przód 185 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Na długie, jesienne wieczory kupiłem sobie gre Pro Cycling Manager 2010. Geez ja próbowałam jakiś czas temu ją rozgryźć na PSP ale wymiękłam... za dużo wszystkiego Wolę pojeździć rowerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dzisiaj zrobiłem jedynie 42 km ze średnią 25.7 km/h. Po szkole mało czasu na jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 2km ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Rozkuli mnie wreszcie z gipsu - pierwsze co zrobiłem po, to wstawienie roweru do serwisu na przegląd i zmianę skoku amora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja dzisiaj zrobiłem 45 km ale średnia tylko 20 km/h bo kolega mnie troszkę spowalniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Kupiłem dzisiaj adapter Avid 185 mm Front. Po czym poszedłem zamontować tarczę i adapter w rowerze. Na dokładkę przymocowałem przelotki Dartmoora do przewodu tylnego hamulca. Rower teraz jest już całkowicie dostosowany do mnie. Jedynie hamulce po sezonie idą do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 44km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dziś 40km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dzisiaj 60,77 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 37 km - teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 kupilem MR przedwczoraj 44km dziś bikeTour III edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Lacznie 65 Km ; podjazd Na Salmopol i zjazd + Szczyrk i Bielsko Biala na napedowej 26 x 2.35 o wadze 1.2 kilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dzisiaj 41,56 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dziś 67km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 40 km i wyczyściłem rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Października 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2010 38km, w tym 4 interwałowe, treningowe pętle (po ok. 1,5km) w terenie i czas poprawiony o 4s 18:36. Na tę zabawę pożyczyłem od kumpla pulsometr, żeby z ciekawości zobaczyć bo mi tam pokaże na tym odcinku. HR avg 185, HR max 204. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 73 km, część z kolegą Evo07. Dzięki Robson za odprowadzkę i przednie światełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 59 Km i prawie dzwon z dzikiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 59 Km i prawie dzwon z dzikiem ... Skąd ja to znam. Kupiłem Magazyn Rowerowy i bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Kupiłem dętkę za całe 13zł z kendy(taka byle jaka bo mam zamiar kpić antyprzebiciowe, a będą dopiero w marcu ) Założyłem dętkę. Zrobiłem 70 km pół na pół teren z asfaltem. A na koniec podjechałem na myjnię i umyłem rower bo już okropnie wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wyczyściłem napęd i przeglądałem oferty rowerków różnych producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Rozplotłem i zaplotłem koło . Chciałem zrobić też z przerzutką przednią ale okazało się że nie ma linek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Października 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Kolejny tandetny wazon przywiozłem do domu 2 miejsce w lokalnej sztafecie XC. Wynik bardzo zadowalający, pojechałem naprawdę dobrze, chociaż byłoby ciut lepiej gdyby mnie koń z siodła nie wysadził na zakręcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dziś zrobiłem 65 km Poza tym, zorientowałem się, że skradziono mi bocialarkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.