Noir Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Czyszczenie roweru + smarowanie napędu 21km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 złożyłem cały rower do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Po 11dniach choroby dzisiaj 34km po miescie z czego 8km z kolegą po jedną cebulę ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 54km i złapałem kapciora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Cale 18 Km, bieda straszna, ale ciezki tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymenus Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 zamówiona nowa piasta i przerzutka... jeszcze trochę i wkońcu będzie żył! tzn jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Część Tuningu Duro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Wieczorem odebrałam z policji mój rower, skradziony w 2007 roku. Odnalazł się, ponieważ policjanci capnęli pijanego gościa, który postanowił wrócić do domu rowerem, stojącym od dwóch lat (ktoś go tam zostawił i tak stał) w stojaczku przy jego miejscu pracy. Gość jechał ostrym zygzakiem i dlatego się dał capnąć Rower jest w zaskakująco dobrym stanie. Oczywiście łańcuch zardzewiały, że hej, ale nie ma zbytnio żadnych dodatkowych uszkodzeń. Ale żeby nie było zbyt pięknie, to z mojej głupoty już ma dodatkowe uszkodzenia Otóż, wsadziliśmy rower do auta, odkręcając przednie koło. Koła zapomnieliśmy z parkingu. Wróciliśmy się po nie prawie spod domu, ale okazało się, że ktoś (może nawet my, wyjeżdżając) na nie najechał i szybkozamykacz się złamał (wygląda na to, że o dziwo - tylko szybkozamykacz, koło wygląda na niepogięte). A zatem, nawet nie mogę sprawdzić czy napęd sprawdnie pracuje, bo koła nie da się założyć... Ale i tak wielki pozytyw, jeśli remont roweru nie będzie zbyt drogi to będzie zimówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Wieczorem odebrałam z policji mój rower, skradziony w 2007 roku. Szczęście w nieszczęściu - odzyskać rower po 3 latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dzisiaj Katowicka Masa Krytyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 26km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dzisiaj Katowicka Masa Krytyczna. Ja takze + troche po miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Budowanie trailsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 dziś niedoszły trening wytrzymałościowy, a w niedzielę Skandia w Rzeszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Tylko 15km bardzo szybkim tempem oraz pod wiatr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 25km po wrocq i 10km w kraq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Września 2010 Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Dzisiaj 56,01 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Września 2010 Udostępnij Napisano 25 Września 2010 31 Km, jutro plan na ciut wiecej i wybicie na miesiecznym liczniku tysiaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 26km wczoraj i dzisiaj tyle samo 26km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Dzisiaj 47,31 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 34km + deszcz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 10km po kraq i 15km po deszczowym wrocq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 W deszczu do pracy fuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 do pracy - w deszczu, po pracy - w deszczu wyszło 25km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Spojrzalem rowerowo na Scott'a i na tym sie zakonczylo. Caly dzien padalo , czyli 0 Km Rano smigam jednak do pracy na nim, bo plan miesieczny musi byc wykonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.