Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że abus wygrał ? :) ...

Tak, Abus wygrał na szczęscie, ale zapięcie przyszło we wtorek a próba kradzieży w niedziele (dobrze że linką nie był przypięty jak wcześniej), trochę to boli ponieważ zamek jest lekko uszkodzony, trochę go przeczysciłem (sporo jakiego smaru był,oa w środku + jakieś opiłki), klucz wchodzi lepiej, ale znowu na siłe musze go wyciągać ....

Dziś 15km - za zimno było.

dziś 75km głównie w deszczu i leśnym błocie:D niestety rower się nie 'umył' po ostatnim błotnym wypadzie, wygląda jeszcze gorzej :) a no i napęd wyczyściłem - błoto zalega nadal, powinno wg teorii już samo odpaść ale coś nie bardzo chce ;)

ps. nastał ciężki okres dla napędów w naszych mashynach

korzystając że wynurzyło się słonko wydeptałem 93km powrót był ciężki, bo mocno wieje - nawet jak dla mnie i moje sadomasochistyczne zapędy jazdy z wmordewind'em :P

hmm

post pod postem dziwne

dziś tylko 27km, przekopywanie aledrogo w poszukiwaniu amora, lampki i następczyni mojej wysłużonej tiogi 2,35:)

ponadto odkryłem nową chorobę - arusiolica pospolita

• Mod Team

Wczoraj jadąc do pracy Ukrainą znów musiałem uwalić się smarem zakładając spadnięty łańcuch. Dobrze że udało się pożyczyć śrubokręt żeby go wytargać z pomiędzy zębatki i szprych. No i dziś w związku z powyższym zaszalałem i kupiłem cały nowy napęd za 57zł :) Korba 40zł, zębatka 5zł, łańcuch 12zł :icon_wink: Jutro może uda się to zmontować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...