Qamal Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Gratuluje jeszcze mogłeś zdjęcie tutaj zapodać jak będziesz miał A ja dziś wyczyściłem łańcuch bo ciągle pada ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Porządek w warsztacie zrobiłem Pełno było śrubek, dętek i innych klamorów. Jutro zabieram się za serwis tłumika MC. Dziś dostałem szczypce segera a jutro ma dojść kluczyk imbusowy 1,5 mm, który mi jest potrzebny do rozebrania tłumika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 po dwóch dniach przerwy 45km i powrót w deszczu:) jest już zdecydowanie jesiennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dziś przeskoczyłem step upa z tripla jakieś 2 metry lotu i dobrze wyczyśćiłem i przesmarowałem amortyzator i wszystkie(no prawie wszystkie)części w rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Rozumiem, że abus wygrał ? ... Tak, Abus wygrał na szczęscie, ale zapięcie przyszło we wtorek a próba kradzieży w niedziele (dobrze że linką nie był przypięty jak wcześniej), trochę to boli ponieważ zamek jest lekko uszkodzony, trochę go przeczysciłem (sporo jakiego smaru był,oa w środku + jakieś opiłki), klucz wchodzi lepiej, ale znowu na siłe musze go wyciągać .... Dziś 15km - za zimno było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 dziś 75km głównie w deszczu i leśnym błocie:D niestety rower się nie 'umył' po ostatnim błotnym wypadzie, wygląda jeszcze gorzej a no i napęd wyczyściłem - błoto zalega nadal, powinno wg teorii już samo odpaść ale coś nie bardzo chce ps. nastał ciężki okres dla napędów w naszych mashynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja wczoraj 33 km. PS. evo07 bardzo ciężki okres nastał ale ja zmieniam oponki na szosowe, a za niedługo na trenażerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Zamówiłem klocki hamulcowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Naklejki FR do mnie jadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rozebrałem i wymyłem kasetę, zdjąłem łańcuch, zmieniłem zestaw kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Zadzwoniłem do rowerowego z pytaniem czy są moje przelotki na ramę. Oczywiście z moim szczęściem do zamówień okazało się że nie ma ich w hurtowni. Teraz czeka mnie poszukiwanie gdzieś indziej. A poza tym to leje non-stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Poskladalem do kupy rowerek, czyszczenie napedu i innych czesci. Zwezylem spodnie przeciwdeszczowe ; kupione po duzej przecenie, ale rozmiar za o duzo za duzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Wyczyściłem i nasmarowałem napęd PS.Ciągle leje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 korzystając że wynurzyło się słonko wydeptałem 93km powrót był ciężki, bo mocno wieje - nawet jak dla mnie i moje sadomasochistyczne zapędy jazdy z wmordewind'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 korzystając że wynurzyło się słonko wydeptałem 93km powrót był ciężki, bo mocno wieje - nawet jak dla mnie i moje sadomasochistyczne zapędy jazdy z wmordewind'em hmm post pod postem dziwne dziś tylko 27km, przekopywanie aledrogo w poszukiwaniu amora, lampki i następczyni mojej wysłużonej tiogi 2,35:) ponadto odkryłem nową chorobę - arusiolica pospolita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 41km - byłoby więcej ale zaczęło padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Skręciłem to cudo, plan poskładać coś >9,9kg...zobaczymy czy się uda, zapowiada się dobrze: Uploaded with ImageShack.us BTW moja "stara" rama Sunn Revolt jest do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wczoraj 4X i dzisiaj 4X km ; dzisiaj glownie asfalt, po wczorajszych przeprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dzisiaj 44 km z czego 28 km w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 dziś 30km, odkupiłem sobie zgubioną czapkę pod kask - polecam krajek.pl na różyckiego , zamówiłem maniusia minutkę, po za tym z nudów w robocie wypucowałem rower bo zapomniałem jaki ma kolor i już nie jest lansowo upier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 62 km, mniejsza polowa teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Września 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Wczoraj jadąc do pracy Ukrainą znów musiałem uwalić się smarem zakładając spadnięty łańcuch. Dobrze że udało się pożyczyć śrubokręt żeby go wytargać z pomiędzy zębatki i szprych. No i dziś w związku z powyższym zaszalałem i kupiłem cały nowy napęd za 57zł Korba 40zł, zębatka 5zł, łańcuch 12zł Jutro może uda się to zmontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 wpadło dziś 25km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ja dziś 32km w tym 5-6 pysznym singieltrackiem wzdłuż Mieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 120km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.