Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Czy jest na sali anestezjolog? Pavulon proszę! :) 90km ze średnią 30,21km/h. Fajnie bo kumpel, z którym jechałem wybrał się szosówką, ja na MTB. Ciężko będzie jutro zejść po schodach i jechać rowerem do pracy.

Dzisiaj miałem dylemat czy jechać samemu pokręcić czy posiedzieć i obejrzeć jak inni kręcą :teehee: W końcu stanęło na tym, że pojadę pokręcić, a wieczorem obejrzę skrót z TdF.

Wyjechałem z zamiarem zrobienia na styk 100 km, ale po 50 km patrzę noga dobrze kręci, zapas wody i jedzenia wystarczający, to pruję dalej. Aż sam się zdziwiłem co mi wyszło, bo do tej pory to w tym sezonie chyba setka to był max, a średnie jak ta dzisiaj osiągałem na dystansie 50 km, a wyszło:

Dystans: 130 km

Średnia: 31,2 km/h

Dodam tylko, że samotnie.

Przyszły buty Shimano SH-M086, do tego wpadło 30km (jeszcze bez spd), zakupiłem wagę aby poważyć rzeczy które mam zamiar zamontować w rowerze, przy okazji uzupełnię od razu wagi w pliku odnoszącym sie do konfiguracji "wymarzonego" roweru o wadze 11,5-12kg :confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...