zenthurio Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Specyfikacja roweru znajduje sie tutaj. Czy ktoś w ogóle spotkał się z tą marką? Specyfikacja imo w tej cenie dosyć ciekawa, ale może się mylę... Pozdrawiam Piotrek
2701 Napisano 20 Sierpnia 2010 Napisano 20 Sierpnia 2010 Może trochę późno, ale odpowiem, bo może się komuś przydać. Posiadam rower na takiej samej ramie (zapewne ten sam tajwański producent). Rama jest ok, zadziwiająco sztywna jak na tego typu produkt, a mam porównanie. Co ciekawe występuje w wersji z dospawanymi mocowaniami na bagażnik w kilku (!) miejscach na tylnich widełkach. (Chodź nie pod marką Conway, więc Cię to nie dotyczy.) Ramy nie ważyłem, ale na oko: spawy ładne, świetna rura sterowa. Co do osprzętu, jaki jest, każdy widzi - jak pojawia się to za 2300 zł, to moim zdaniem brać. Oczywiście z biegiem czasu zmiana amora, i jak kogoś ta rama jakoś razi, to wymiana i jej. Ja tak kupiłem i jestem zadowolony. Jeżdżę sobie na mieszance XTR/XT/LX/Deore za cenę czegoś na Deore. Do tego mój był z Bomberem więc kwestia wymiany amora odpada, chyba że zacznę odchudzanie. Meritum: jeśli nie podniecają Cie marki/lub i tak chcesz po 1 sezonie wymienić amor i ramę to bardzo opłacalny zakup.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.