wojpok Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam Użyłem szukaj, jednak to o co chce zapytać nie znalazło się w wynikach wyszukiwania. Dużo czytałem o hamulcach SD5 i SD7 jako godnych polecenia. Jako że sam obecnie posiadam TEKTRO, które powoli kończą swój żywot, zastanawiam się nad zamianą na jeden z wcześniejszych modeli. Jednak, obecne TEKTRO działają u mnie z klamko manetkami SHIMANO(ST-EF50). Zastanawiam się czy zmiana na SD5 lub SD7 będzie wiązała się ze zmianą klamek (co u mnie skończyło by się również zmianą manetek). Krótko, czy SD5 SD7 będą poprawnie/dobrze/właściwie działaś z klamkami SHIMANO ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Tak, wszystko będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ja jeżdżę na zestawie Shimano (akurat Deore) i Avid SD7 i wszystko jest jak najbardziej ok, więc nie masz się co bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.