pelopidas Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich na forum Noszę się z zamiarem zakupu roweru i od dłuższego czasu przeglądam różne modele. Zdecydowałem się na rower trekkingowy, gdyż raczej zamierzam się poruszać po drogach i ścieżkach niż w trudnym terenie. Pojawiła się szansa zakupu następującego modelu Mój odnośnik Ponieważ miałem ok 2 letnią przerwę w jeździe rowerowej, a poprzednie doświadczenia dotyczą raczej "marnego" sprzętu(markety itp)proszę o opinie co do tego modelu. Mile widziane będą również ewentualne propozycje innych modeli ale w podobnej cenie. Dodatkowo zastanawiam się również nad rozmiarem ramy - mam 190 cm wzrostu. Od podłogi do krocza ok 89 cm. Ważę ok 96kg. Jak widać na aukcji w opcji zakupu jest tylko rama 23 cale. Zastanawiam się czy będzie ona dla mnie odpowiednia. Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi Pozdrawiam PS.Do wyboru jest również rama 21. Która będzie lepsza 21 czy 23
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.