hejzeha Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Jak w temacie. Jesli tak, to gdzie? Jesli nie, to moze mozna gdzies taki zrobic na zamowienie?
ugupu Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Jak w temacie. Jesli tak, to gdzie? Jesli nie, to moze mozna gdzies taki zrobic na zamowienie? Witaj, Nie spotkałem się nigdzie z taką kombinacją. Dorobić można, u każdego ślusarza, ale obawiałbym się o bezpieczeństwo takiej konstrukcji. Nie rozumiem też, po co ci taka kombinacja? Jest dużo dobrych, sztywnych kierownic na 25.4mm. Pozdrawiam
Koen Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Rozwiązaniem będzie wpuszczany adapter na który zakłada się zwykły mostek ahead 31.8mm.
hejzeha Napisano 21 Lipca 2010 Autor Napisano 21 Lipca 2010 Rozwiązaniem będzie wpuszczany adapter na który zakłada się zwykły mostek ahead 31.8mm. Wiem, taką kombinacje właśnie mam (...) po co ci taka kombinacja? Poniewaz mam juz kierownice na 31,8, a adapter i mostek a-head to zawsze dwie zamiast jednej czesci (czyli wiecej moze sie popsuc, poluzowac itd). A pozatym mostek a-head mi sie poprostu nie podoba z wygladu No ale dziekuje za odpowiedzi!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.