adventure Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Co myślicie o Meridzie Road Race 903-18. Mogę kupić jedno-sezonową z niewielkim przebiegiem i w idealnym ponoć stanie za 2500. Może jest coś innego w takiej cenie godnego uwagi? Ma może ktoś tą 903ke i może się podzielić opinią? Na 173cm wzrostu rama M będzie dobra? Odnośnik do Meridy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ja mam 170 cm wzrostu i Meridę "S". Nie wiem, jak czułbym się na M. Już Cię w innym temacie skierowałem do wyszukiwarki, tutaj podobnie - tzn. może ktoś się jeszcze wypowie, ale na temat 903 już pisałem (sam mam 901) i nie chce mi się znowu W bB był tez test tego roweru, linka też powinieneś znaleźć w jakimś temacie dotyczącym 903. Co do ceny, to nie wiem czy nie trochę za drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechuspp Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ja wczoraj kupiłem Meridę 903 z ramą M. Mam 168cm wzrostu. Dla mnie jest dobra. Zapłaciłem za nią 2 799 o tutaj. Tyle tylko, że pofatygowałem się tam osobiście. Ramy S dla 903 nigdzie, gdzie byłem nie mieli. Ew. w innych modelach np. 880, 901, 904. To mnie jednak nie zadowalało. Przymierzyłem kilka rozmiarów i M była Ok. Poza tym na Competitive Cyclist i tak mi eM'ka wyszła. Moim zdaniem najlepiej pójść do jakiegoś sklepu i przymierzyć. Nie trzeba przecie od razu kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.