psychospy Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Witam, od ponad miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem XCR LO, ale jakiś tydzień temu zauważyłem, że zaczął dobijać na 65mm! Wcześniej nie mogłem go w ogóle dobić, a z miejsca mogłem go wcisnąć do co najmniej 85mm. Teraz przy 65mm zawsze dobija. Jeżdżę w terenie niezbyt trudnym- zwykle lasy, łąki, jakieś korzenie- czasem się z krawężnika zeskoczy, ale nie robię nim 2 metrowych dropów, więc używam raczej zgodnie z przeznaczeniem. Czy ktoś spotkał się wcześniej z takim problemem? Czy możliwe, że jakaś uszczelka się przesunęła i blokuje? Próbować naprawić samemu, czy do serwisu? (przy okazji- jeśli ktoś ma, to proszę o link do jakiegoś schematu budowy tego amorka) Z góry dzięki!
Mod Team sznib Napisano 18 Lipca 2010 Mod Team Napisano 18 Lipca 2010 http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si88d9bf577538997d26d7f8a36d188d/index.php?screen=sh.detail&tnid=2609 kliknij na "exploded-view-SF9-XCR.pdf" i sobie ściągnij schemat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.