Grzeniu Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Witam Panów i Panie. Razem z kolegą założyliśmy bloga rowerowego.Ogólnie jako amatorzy jesteśmy świadomi jego niedoskonałości,ma on raczej charakter humorystyczny,niż profesjonalny ;D ale staramy się,aby mógł się rozwijać.Taki rowerowy świat naszymi oczami Wahałem się z ukazaniem go Wam-szczególnie,że wielu tu rowerowych profesjonalistów,ale nóż się spodoba :)Wpisy póki co nie są szczególnie ciekawe,bo nie ma chwilowo czasu na dalsze wyprawy,ale codziennie staramy się napisać coś niegłupiego(chociaż różnie z tym bywa ).Wystartowaliśmy jakieś 4 dni temu, dlatego jak na razie niewiele można tam znaleźć,ale będziemy działać w tym kierunku http://www.b-bikers.dl.pl/ Zapraszam, Grzeniu(blogowy Gregor).
Grzeniu Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Ależ jest piękny link Chyba,że o czymś nie wiem...
Zidentyfikowany Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Musiałeś edytować post, bo kiedy czytałem nie było jeszcze link. ELO made foka xd (ps. proszę się nie śmiać... powaga ponad wszystko...)
Gregor Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Faktycznie,mogło być i tak. Mi też się ten "wstęp" nie widzi,będę o nim gadał z kolegą.A tak poza tym jakie wrażenia?bardo kicha?
Grzeniu Napisano 18 Lipca 2010 Autor Napisano 18 Lipca 2010 Post użytkownika "Gregor" to miał być mój post.W realu i na blogu używam tej samej ksywki i z rozpędu zacząłem się logować jako "Gregor" i nie wiem jak,ale zalogowałem się na nie swoje konto.Przepraszam Gregora za zamieszanie.
lukasz112 Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Dziwne że macie takie same lub podobne hasła do podobnych kont. A jakim hasłem zalogowałeś się na Gregor?
Eper Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Dziwne że macie takie same lub podobne hasła do podobnych kont. A jakim hasłem zalogowałeś się na Gregor? Ma Ci podac haslo? Co do bloga, to moze byc, ale ten wstep...
Grzeniu Napisano 19 Lipca 2010 Autor Napisano 19 Lipca 2010 Wychodzi na to,że Gregor ma takie samo hasło, jak ja na swoim blogu :]Pisałem na priv,mam nadzieję,że już zmienił hasło. EpeR,dzięki za opinię
Flash3M Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Być może fakt, że spędzam urlop w domu z ręką w gipsie źle na mnie wpływa, więc może ktoś mnie oświeci na czym polega humorystyczny charakter tego bloga, gdzie mam go wypatrywać?
c1ach Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 A to nie lepiej założyć sobie bikestats'a ? Interfejs od razu przygotowany do bloga rowerowego, praktycznie dowolne możliwości ingerencji w wygląd bloga. No i domena bardziej rowerowa. Generalnie dla mnie blog trochę nudny, nie ma zdjęć itp. , a przez wiele linijek zbitego tekstu jakoś nie chce mi się przedzierać...humoru na poziomie się nie dopatrzyłem
Pichu Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Szału nie robi, proponuje jak kolega powyżej bikestats.pl
sender Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 To i może ja się podłączę to topica, co by nowego nie zakładać. Gdyby ktoś chciał coś pisać - to pisać może śmiało na www.cykliczni.pl - zwykły wordpress postawiony, aby domeny nie marnować. A domena w miarę przyzwoita się wydaje. Zatem, jeśli ktoś chce począć jakiś artykuł na temat sprzętu, wycieczek, wypraw - to zapraszam. Mam nadzieję, że Grzeniu się nie wpieni, że mu do tematu się przyczepiam, niczym rzep leginsów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.