frost666 Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Rozglądam sie za czyms na 120mm skoku i wczoraj wpadła mi w oko oferta na allegro na ten model. Dodatkowo jest to amor z grupy xc/am, co mi dodatkowo odpowiada. Wiem jakie są opinie na temat Marzocchi po 2006 roku, ale patrząc na oceny, choćby na mtbr.com - nie mają porównania z ocenami roczników 2009, szczególnie dotyczy to właśnie tego modelu. Jak myślicie, - firma "przejściwoe" trudności ma już za sobą, mozna zarzyzykować kupno tego amora, tym bardziej, że cena 700zł za nowy, z krajowa gwarancja wydaje się dośc atrakcyjna...
c1ach Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Szału nie ma : podstawowy tłumik, podstawowy system. Z drugiej strony najlepsze modele opierały się na najprostszych rozwiązaniach O pracy nie mogę nic powiedzieć, ale nie sądzę aby uległa znacznej poprawie w stosunku do swoich odpowiedników z czasów zanim wprowadzono liczbowe oznaczenia dla wszystkich modeli. Spotkałem się z osobą, której zeszła czarna anoda na goleniach w jednym miejscu Okoliczności niestety bliżej nieznane. Nie takie Marzocchi straszne jak je malują
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.