Suja15 Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Witam !!!! Mianowicie posiadam licznik ATECH KE http://allegro.pl/item1119560583_licznik_atech_ke_08_8_funkcyjny.html służy mi on już od 3lub4lat nigdy mnie nie zawiódł deszcz czy błoto działa sprawnie przejechałem nim już parę tys. Km I nic sie w nim nie uszkodziło. Kupiłem go w tamtych czasach za jakies 45zł z ciekawości porównałem go do licznika kolegi SIGMA BC 1609 który został kupiony za 95zł i co sie okazało? Wszystko chodzi jak w zegarku mój licznik Atech niczym się nie różnił do Licznika Sigma który jest o wiele droższy [Ja jechałem 25k 1/2km u niego tyle samo ] no może się różni paroma funkcjami min Podświetleniem. Ktoś może posiada któryś z liczników ? Czy moj licznik to zwykły fart że tak działa? Proszę o wasze opinie !!
MTBjohny Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 nie rozumiem zbytnio ;p jeżeli ci działa licznik to się ciesz jak ci sie zepsuje to dopiero napisz
Abarth Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Ja też nie rozumiem, ale jak się dba tak się ma, ja mam licznik Techwell Mate 2 - swego czasu był średnio polecany, bardziej były sigmy, sigmy nie miałem, ale Mate 2 działa już 7 lat bezawaryjnie - deszcz, śnieg, a skończyło się na wymianie baterii, no i śruby z tyłu pordzewiały - ale licznik igła. Kosztował 35zł, teraz jest ciężki do dostania.
Suja15 Napisano 16 Lipca 2010 Autor Napisano 16 Lipca 2010 Chodzi mi o to aby udowodnić że tanie nie jest gorsze od drogiego .
MTBjohny Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 a co tu udowadniac jak masz licznik za 2 zł i dbasz o niego to ci posłuży długie lata a jak masz licznik za 1000 zł i będziesz nawalał nim o ściane to go zepsujesz
Rekomendowane odpowiedzi