p3m0 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam Wszystkich . 3 dni temu kupiłem korbe shimano alivio korba fajna dobra i nawet tania . na drugi dzien jezdzilem sobie wszystko ladnie pieknie .Wczoraj wieczorem wyregulowalem przednia przezutke . Dzis pierwsza jazda z wyregulowana przezutka . Jezdze sobie tak z jakies 5 min wszystko ladnie a tu nagle dziwne dzwieki z okolicy suportu (korba nie ma luzow czy cos) i przednia przezutka zlapala luzy wiecie co moze byc przyczyna ? pisac z gory dziekuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianox360 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 też mam problem ponieważ od pewnego czasu strzela mi coś jak podjeżdżam pod górę, zeskakuje np. z 1.4 na 1.6 i po chwili się znowu przestawia na 1.4. Powiedzieli mi, że to trzeba ustawić długość łańcucha bo może źle naciągnięty. Ile kosztuje zrobienie takiego czegoś lub jak samemu można to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p3m0 Napisano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ale wczesniej tez tak miales ? czy moze wymienailes lancuch ? odp to moze cos Ci poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianox360 Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 tu jest kontynuacja tematu wiec możesz pisać, i foty są http://www.forumrowerowe.org/topic/73658-napd-zmiana-acucha-albo-korby-sam-nie-wiem/page__gopid__745099entry745099 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.