Small Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Gdzie moge kupić kaski fullface w krakowie ? szukałem w kilku sklepach ale brak O.o byłbym zadowolony gdyby był firmy 661 mam taki jeden upatrzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakenFR Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Mam 661 Pro Bravo w rozmiarze M do oddania wraz z całą zbroją i ochraniaczami na golenie.Kask trochę poobijany ale w sumie jest OK.Ma też pęknięty daszek.Można zobaczyć dotknąć przymierzyć.Nigdzie nie jest pęknięty ani uszkodzony. Do niego dorzucam gogle Thor Enemy zjefajne białe i dodatkowe szkła , żółte i przyciemniane. Jak coś to pisz. także w Krakowie, mogę podrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Small Napisano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Wolę kupić nowy kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakenFR Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 OK. nie ma problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowiec77 Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 hmm a ile byś chciał za kask i zbroje ?? No i ochraniacze na golenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Small Napisano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 za kask chce do 300zł sixsixone najlepiej (jakoś mam nawyk to tej marki xd) na golenie tez coś bym kupiłe do 150zł i rękawiczki ale wszystko t ochce nowe w jakimś sklepie w krk ewt. gdzieś w pobliżu a zbroi nie chce xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.