janek96 Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 mam problem również z korba po naprawie u "specjalisty" cala mi stuka i puka jest także krzywa ale nie ma luzów. Najchętniej wymieniłbym cały suport z korba. Nie mam zbyt dużych funduszy ale chciałbym coś w miarę porządnego.Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Korba i suport. Chyba że masz ramę posiadającą mufę suportową 73mm, wtedy suport pod taką mufę, ale drugi rozmiar też 113mm. Jeśli chciałbyś jeszcze taniej, weź cokolwiek, byle tylko markowe. Inna sprawa, że np. taka FC-M191 ma złą opinię na forum: Tu i Tu Także teoretycznie można zaoszczędzić te 20zł, ale jak to się mówi "co tanie, to drogie", więc lepiej trochę dorzucić i mieć spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek96 Napisano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 myślę ze chciałbym coś lepszego na trochę dłużej bo zamierzam po inwestować w ten rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek96 Napisano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.