Skocz do zawartości

[ekipa] czy znajdą się chętni bikerzy na piwo?

Tomig

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mieszkam w kraku i niedawno zacząłem zapychać na rowerku. Ostatnio pomyślałem sobie że fajnie by było gdyby ludzie z kraka którzy piszą na tym forum kojarzyli się i chociaż machnęli sobie ręką lub pomogli w razie gdyby coś lub poszli na browar czasem ( bez rowerów oczywista ).

Z klimatów motocyklistów jest tak że jak się kolesie mijają to chociaż machną sobie ręką :D

Tylko nie pomyślcie że jestem nawiedzony i szukam kumpli czy coś w tym stylu.

Pomyślcie pozdro ALL :)

Ja jestem ze Sz-n, ale będę ci machać :D

A poważnie, u nas znajomi np. z rowerowego szczecina (takie forum lokalne) machają sobie przy mijaniu. Może u was jest podobnie? Trzeba się tylko zakręcić wokół takiego lokalnego portalu zrzeszającego bikerów :)

• 3 tygodnie później...

Jest dobre miejsce dla rowerzystów do spotkania się wszyscy bez problemu trafią

Jadąc od mostu dębnickiego bulwarami wiślanymi w stronę Tyńca przy parku dębnickim.

Jako reklama stoi rower da się zleźć

Piwa nie mają, ale na wstępną integracje miejsce dobre- choćby w sobotę 07.07, godz 12

to bardzo dobry zwyczaj, więcej ludzi znasz łatwiej coś wykminić w swoim miasteczku... ale może niektórzy się boją albo wstydzą... pech

W motocyklach to prawie na porządku dziennym i nie chodziło mi tu o jakiś dziwny klimat tylko pozdrowienie i jak coś nie halo to pomoc.

Jadąc od mostu dębnickiego bulwarami wiślanymi w stronę Tyńca przy parku dębnickim.

Piwa nie mają, ale na wstępną integracje miejsce dobre- choćby w sobotę 07.07, godz 12

stary ja już na 7.07 się nie złapię hehe ale jestem otwarty na spotkanko sobotę tj. 07.08 ale na godzinę 15.00 bo do 14 jestem w pracy:) daj znaka jakby cos z chęcią się spiknę.

a tak apropos to cieszę się ze temat odżył:)

Ja bardzo chętnie tylko dopiero we wrześniu wracam do Krakowa z wakacyjnych podróży. Zaglądam na forum regularnie, a przynajmniej sie staram to będę śledził wasze poczynania w kierunku spotkania.

Pablo co do miejsca to ja byłbym za ponieważ mieszkam na Dębnikach więc mi to nawet odpowiada :icon_mrgreen:

słuchaj zgadnijmy się na gg. mój nr. to 1154564. jestem dzis do do nocy na kompie i jutro do 13:) ja jutro tez jestem do 14 w pracy.

pozdro

Pablo jak masz gadulca to zgadnijmy się bo dziś wyjątkowo muszę palić gumę autem:( jadę po farbę do malowania garażu i niestety nie damn rady ale wiesz co może jutro byśmy się spiknęli? tak po obiadku jak pogoda w miarę dopisze?

• 2 tygodnie później...

Tak na zachętę napiszę że już 2 się spotkało coś tam pojeździło i są palny na dalszą trasę więc wszystkich chętnych zapraszamy :)

pablo sorry al emnie nie było dodatkowo mam właśnie rower w serwisie bo wyglebiłem i hak mi się wygł. Ale myślę że następnym razem jasne żę tak. czekam na znakamoże na GG albo esa

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...