Tomig Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Hej, mieszkam w kraku i niedawno zacząłem zapychać na rowerku. Ostatnio pomyślałem sobie że fajnie by było gdyby ludzie z kraka którzy piszą na tym forum kojarzyli się i chociaż machnęli sobie ręką lub pomogli w razie gdyby coś lub poszli na browar czasem ( bez rowerów oczywista ). Z klimatów motocyklistów jest tak że jak się kolesie mijają to chociaż machną sobie ręką Tylko nie pomyślcie że jestem nawiedzony i szukam kumpli czy coś w tym stylu. Pomyślcie pozdro ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ja jestem ze Sz-n, ale będę ci machać A poważnie, u nas znajomi np. z rowerowego szczecina (takie forum lokalne) machają sobie przy mijaniu. Może u was jest podobnie? Trzeba się tylko zakręcić wokół takiego lokalnego portalu zrzeszającego bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No jako że mieszkam w Krakowie od urodzenia, a dobrze by było poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach to czemu nie Ja chętny jak coś to pw/mail lub pisz w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo73 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Jest dobre miejsce dla rowerzystów do spotkania się wszyscy bez problemu trafią Jadąc od mostu dębnickiego bulwarami wiślanymi w stronę Tyńca przy parku dębnickim. Jako reklama stoi rower da się zleźć Piwa nie mają, ale na wstępną integracje miejsce dobre- choćby w sobotę 07.07, godz 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linker Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Z klimatów motocyklistów jest tak że jak się kolesie mijają to chociaż machną sobie ręką My też mamy taki zwyczaj. Tylko nie każdy o tym wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 to bardzo dobry zwyczaj, więcej ludzi znasz łatwiej coś wykminić w swoim miasteczku... ale może niektórzy się boją albo wstydzą... pech W motocyklach to prawie na porządku dziennym i nie chodziło mi tu o jakiś dziwny klimat tylko pozdrowienie i jak coś nie halo to pomoc. Jest dobre miejsce dla rowerzystów do spotkania się wszyscy bez problemu trafią Jadąc od mostu dębnickiego bulwarami wiślanymi w stronę Tyńca przy parku dębnickim. Jako reklama stoi rower da się zleźć Piwa nie mają, ale na wstępną integracje miejsce dobre- choćby w sobotę 07.07, godz 12 stary ja już na 7.07 się nie złapię hehe ale jestem otwarty na spotkanko sobotę tj. 07.08 ale na godzinę 15.00 bo do 14 jestem w pracy:) daj znaka jakby cos z chęcią się spiknę. a tak apropos to cieszę się ze temat odżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja bardzo chętnie tylko dopiero we wrześniu wracam do Krakowa z wakacyjnych podróży. Zaglądam na forum regularnie, a przynajmniej sie staram to będę śledził wasze poczynania w kierunku spotkania. Pablo co do miejsca to ja byłbym za ponieważ mieszkam na Dębnikach więc mi to nawet odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wegorz Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Zapraszam na enduro69.pl - tam pojeździcie i napijecie się piwka, na każdej górskiej wyprawie, jak i po jeździe po Lasku Wolskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo73 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Tomig jeżeli nie pojade na zlot motocyklowy do Ostrowca http://ostrowiec.gremium.pl/ co jest bardzo prawdopodobne- to 15 powina być bardzo dobrą porą na spotkanie. Zobaczymy. Jutro się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Jest dobre miejsce dla rowerzystów do spotkania się wszyscy bez problemu trafią Jadąc od mostu dębnickiego bulwarami wiślanymi w stronę Tyńca przy parku dębnickim. Jako reklama stoi rower da się zleźć Piwa nie mają, ale na wstępną integracje miejsce dobre- choćby w sobotę 07.07, godz 12 słuchaj zgadnijmy się na gg. mój nr. to 1154564. jestem dzis do do nocy na kompie i jutro do 13:) ja jutro tez jestem do 14 w pracy. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Pablo jak masz gadulca to zgadnijmy się bo dziś wyjątkowo muszę palić gumę autem:( jadę po farbę do malowania garażu i niestety nie damn rady ale wiesz co może jutro byśmy się spiknęli? tak po obiadku jak pogoda w miarę dopisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Tak na zachętę napiszę że już 2 się spotkało coś tam pojeździło i są palny na dalszą trasę więc wszystkich chętnych zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo73 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam. Pogoda świetna jutro jestem wolny od godz 15. Proponuję spotkanie na bulwarach pod wawelem koło 16 - pużniej knajpka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Tak na zachętę napiszę że już 2 się spotkało coś tam pojeździło i są palny na dalszą trasę więc wszystkich chętnych zapraszamy pablo sorry al emnie nie było dodatkowo mam właśnie rower w serwisie bo wyglebiłem i hak mi się wygł. Ale myślę że następnym razem jasne żę tak. czekam na znakamoże na GG albo esa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waxmund Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 to jak z tym piwem ? przyda mi się kompan do jazdy bo na ten rok planuje sporo jazdy [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Nie macie u siebie jakiś grupowych treningów po których wszyscy jeżdżą sobie na browarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.