ktoto Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam wczoraj po wieczornym treningu jak wróciłem do domu to poczułem ból w okolicy mostka. Ból nasila się przy mocnym wdechu.Przy przełykaniu boli mnie przełyk oraz okolice mostka... w pozycji siedzącej ból jest prawie nieodczuwalny. Jest to ból kujący... Może spotkaliście się z czymś podobnym?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jak mówisz że ból pojawił sie po treningu i boli przy oddychaniu to może być zwyczajna zadyszka, ale nie wiem co do tego może mieć ból przełyku. Miałeś już coś takiego - jak tak to w jakiej sytuacji co robiłeś przed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktoto Napisano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Takie coś mam pierwszy raz... Jak nie przejdzie do jutra to pójdę to lekarza rodzinnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jak długi był ten trening, w jakim terenie? To był jakiś większy wysiłek czy standardowy,codzienny trening? Jak to zadyszka to do jutra powinno Ci spokojnie przejść lub przynajmniej jak ból będzie mniejszy to poczekaj jeszcze, a jakby był stały lub sie nasilał to leć do lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktoto Napisano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam. Trening był standardowy w godzinach wieczornych ok 19. Ból ustał jest odczuwalny ale w mniejszym stopniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathgart Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Czasami tak bywa. Jest to nerwoból i nie masz się czym przejmować. Zazwyczaj bóle zwiastujące problemy są nie do zniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 jakbys mial 50 lat to bym powiedzial ze to zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojoSport Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 hehehe..wiesz zawał mozna przechodzic i wczesniej... ale raczej to nie zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.