RastaPastor Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Witam , mam problem gdyż wkońcu kupiłem wszystko co potrzebuję w związku z napędem(kaete,łańcuch manetkę pancerze przerzutkę tylną napinacz) oraz nowy blat dartmoor sting 5mm 36Z.i mam problem z doborem śrub ponieważ poprzednie 2 zgubiłem i zrobiłem własnoręcznie trzymanie blatu żadne cięcie koronek czy też śrub nie wchodzi w grę i mam teraz takie pytanie jakiej długości muszą być nowe śruby ponieważ z racji tego , że mam napinacz nie będe używać rockringa.jeżeli możecie to dajcie mi wymiary albo wyślijcie jakąś aukcje na allegro. z Góry dzięki pozdrawiam Rasta Pastor
Welniak Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Jeżeli dobrze zrozumiałem to dwie zgubiłeś, wiec dwie powinieneś mieć. CO za problem iść z nimi do rowerowego?
RastaPastor Napisano 14 Lipca 2010 Autor Napisano 14 Lipca 2010 ale chodzi o to właśnie , że potrzebuje całego nowego kompletu śrub ponieważ te króre miałem zamontowane są za długie , ponieważ rezugnuję z rockringu.
Welniak Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Korba w dłoń i do rowerowego. Nie będziemy prorokować. Przejdziesz się posprawdzasz, będziesz pewny. Tu Ci ktoś rzuci długość, kupisz takie, będą złe i będą pretensje.
RATM Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Przecież skrócić śruby to żadnen problem. Czy się mylę ? Piłka do metalu, potem na końcu przypiłować pilnikiem i wsio. EDIT: nie doczytałem, że cięcie śrub nie wchodzi w grę. Nie wiem czemu, ale uważam to za dziwne.
Schwefel Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Jak ktoś sobie lubi utrudniać życie to jego sprawa Ja w całej Warszawie szukałem krótkich śrub żeby zrobić singla i nigdzie oprócz gotowych korb nie znalazłem. Kupiłem 2 arkusze papieru ściernego i spiłowałem kominy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.