Skocz do zawartości

[korba] Śruby mocujące blat

RastaPastor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , mam problem gdyż wkońcu kupiłem wszystko co potrzebuję w związku z napędem(kaete,łańcuch manetkę pancerze przerzutkę tylną napinacz) oraz nowy blat dartmoor sting 5mm 36Z.i mam problem z doborem śrub ponieważ poprzednie 2 zgubiłem i zrobiłem własnoręcznie trzymanie blatu żadne cięcie koronek czy też śrub nie wchodzi w grę i mam teraz takie pytanie jakiej długości muszą być nowe śruby ponieważ z racji tego , że mam napinacz nie będe używać rockringa.jeżeli możecie to dajcie mi wymiary albo wyślijcie jakąś aukcje na allegro.

z Góry dzięki

pozdrawiam

Rasta Pastor

Napisano

ale chodzi o to właśnie , że potrzebuje całego nowego kompletu śrub ponieważ te króre miałem zamontowane są za długie , ponieważ rezugnuję z rockringu.

Napisano

Korba w dłoń i do rowerowego. Nie będziemy prorokować. Przejdziesz się posprawdzasz, będziesz pewny. Tu Ci ktoś rzuci długość, kupisz takie, będą złe i będą pretensje.

Napisano

Przecież skrócić śruby to żadnen problem. Czy się mylę ? Piłka do metalu, potem na końcu przypiłować pilnikiem i wsio.

EDIT: nie doczytałem, że cięcie śrub nie wchodzi w grę. Nie wiem czemu, ale uważam to za dziwne.

Napisano

Jak ktoś sobie lubi utrudniać życie to jego sprawa ;) Ja w całej Warszawie szukałem krótkich śrub żeby zrobić singla i nigdzie oprócz gotowych korb nie znalazłem. Kupiłem 2 arkusze papieru ściernego i spiłowałem kominy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...