labadziara1 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No witam . Włascie zaczynam uprawiac turystyke rowerową . Wszystko gra, ale niestety nie jak w zegarku. Niby taka prosta rzecz a tyle rozmyślania. Chodzi o JEDZENIE!. Mój brzuch niestety lubi robic jazdy Dlatego chcę was posłuchac i poradzic. Co brac na trasy np. 1o0 km dziennie, ok 25+w cieniu, 2 postoje max. Zależy mi na BARDZO DUZEJ ilości energii. Niestety mam 170 cm wzrostu i niecale 50 kg wagi... dlatego chciałbym tez troszke utyc Co proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Korzystaj z wyszukiwarki, temat juz przerabiany. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.