Unknow Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witka. Pytałem się już na innym temacie ale nie uzyskałem odpowiedzi. Więc tu się zapytam może ktoś mi wyjaśni. Posiadam rower jak w tytule a moje pytanie brzmi czy w tym Basic'u nie będzie problemów z wymianą amorka na jakiś inny, czy się zmieści w główce ramy ? Chciałbym się upewnić żeby później nie było problemu że nie mogę go wsadzić... czy może to nie ma znaczenia i każdy amorek podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ma normalne stery a-head 1 1/8, więc no problem. Jest tylko kilka amortyzatorów na stery 1 cal, nie licząc makro-keszów. Tych kilka amorów nie podejdzie do twojej ramy. Reszta, która jest na rynku, będzie pasowała. Ze znalezieniem amora nie będzie najmniejszego problemu. BTW Ja bym polecił SR axona, jeśli jeszcze się nie zdecydowałeś. Tani, ładnie działający i pancerny amor:thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknow Napisano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 No nareszcie mi ktoś pomógł Tak tez właśnie myślałem, że nie będzie problemu ale lepiej się spytać i mieć 100% pewność... Ja bardziej mierzyłem w SR Raidon'a, podobno dobry amorek no i już powietrzny a nie z nieszczęsnymi sprężynami Dzięki za rozwianie moich wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi