kubzys Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 chcę przemalować ramę i nie wiem jaki kolor byłby fajny. dodam że mam czarnego amora i szarą korbę. więc jakie kolory według was by były fajne. napiszcie albo dajcie linki. z góry dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumle96 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 różowy albo żółty :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBjohny Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 czarny ^^ albo biały ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trool Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Jestem za białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Różowy w żółte kropeczki. Głupi temat, głupia odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha09 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 a wogole po co marnowac kase na farbe, lepiej skladac na nowy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Róż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 czerwony, bo najszybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: jawny i bezczelny idiotyzm tematu Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.