intruz Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 A ja wam powiem coś co pewnie was nie zdziwi. Złapałem gumę Tak więc mam do sklejenia dwie dętki :] Czyli jutro najwcześniej około 11-12 mogę wybyć gdzieś na cały dzień
ursusek Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 A ja wam powiem coś co pewnie was nie zdziwi. Złapałem gumę Tak więc mam do sklejenia dwie dętki :] Czyli jutro najwcześniej około 11-12 mogę wybyć gdzieś na cały dzień Jak coś to mam dwie dętki to Cię poratuje .Coś nie tak z Twoimi kołami,zbyt często łapiesz te gumy.Nie wiem czy zechciałbyś dojechać jutro do Katowic w celu ewentualnej wspólnej wycieczki.Dlatego z Katowic że pojedziemy do Śmiłowic a Ty mógłbyś obrać azymut Mikołów,my natomiast wracac do Katowic.Kilosów by Ci na liczniku przybyło i praktycznie lwią część trasy byś przejechał,włącznie z Hałdą
intruz Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 A byłem dziś w lasach paprocańskich, wjechałem w jakieś dzikie ścieżki upstrzone kamieniami ostrymi jak brzytwa i pewnie przeciąłem. No nic, 6 km spacer O tak hałda to jest to To gdzie się spotkamy ? Tylko tak jak mówiłem w granicach 11-12 godziny. A dokładnie gdzie miałbym dojechać ?
ursusek Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 A byłem dziś w lasach paprocańskich, wjechałem w jakieś dzikie ścieżki upstrzone kamieniami ostrymi jak brzytwa i pewnie przeciąłem. No nic, 6 km spacer O tak hałda to jest to To gdzie się spotkamy ? Tylko tak jak mówiłem w granicach 11-12 godziny. A dokładnie gdzie miałbym dojechać ? Najlepiej do miejsca które znasz.Może Silesia City center o 11:00 - pasuje Ci miejsce i czas ?
intruz Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Tam to może i byłem ale dawno temu. Myślę że lepiej na dworcu PKP bo wiem gdzie to
ursusek Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Tam to może i byłem ale dawno temu. Myślę że lepiej na dworcu PKP bo wiem gdzie to Ok w takim razie przed głównym wejściem na dworzec,a dokładnie przed schodami które do głównego wejścia prowadzą.Będę tam o 11:00,a nawet wcześniej.To do jutra
bros Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Napisano 7 Sierpnia 2010 Skoro Andi się nie odezwał to chętnie pojadę jutro z Wami. Dla mnie najlepiej, żeby początek był max o tej 11;) Podajcie tylko miejsce zbiórki i sie pojawię. Dawid jeżeli chcesz to podskoczę jutro do decathlonu i kupię Ci 2 dętki;) kosztują chyba 10zł (komplet) i są całkiem ok.
ursusek Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Skoro Andi się nie odezwał to chętnie pojadę jutro z Wami. Dla mnie najlepiej, żeby początek był max o tej 11;) Podajcie tylko miejsce zbiórki i sie pojawię. Dawid jeżeli chcesz to podskoczę jutro do decathlonu i kupię Ci 2 dętki;) kosztują chyba 10zł (komplet) i są całkiem ok. Możemy się spotkać na Burowcu ul:Obrońców Westerplatte,będę tam czekał na przystanku tramwajowym.Jesli nie wiesz gdzie to jest i będziesz miał problem aby tam trafić to przyjedż na dworzec PKP w Katowicach,zbiórka przed schodami które prowadzą do głównego wejścia na dworzec - ul:3-go maja godzina 11:00 Ja wskakuję juz do łózka.Bros najwyżej przyjedż na dworzec tak jak napisałem.Do jutra
bros Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Napisano 7 Sierpnia 2010 A może być przy kościele przy placu Powstańców Śląskich? o 10.30? wcześniej/później?
intruz Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Ja nie wiem gdzie to Będę czekał przy wejściu dworca, nie zapominaj że muszę jeszcze pokleić dętki i dojechać z Miko (mam 15 km, zobaczymy czy w 30 minut się wyrobię ).
andi333 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Hej Jurę proponuje od wtorku jak by co (na 100% będzie pogoda) do 14 mam urlop to mozemy posmigać. Tylko zaznaczam ze lekko nie będzie troche podjazdów dużo piachu i gdzie nie gdzie bika trzeba na plecach targać.
ursusek Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Ok dworzec PKP godz 11:00,wszyscy zainteresowani wiedzą o miejscu i czasie zbiórki .Do jutra
intruz Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Bros a ty mieszkasz gdzieś w pobliżu ul.Uczniowskiej i Armii Krajowej ? Bo jak tak to bym się z tobą zabrał
bros Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie:) do tego skrzyżowania mam 20km Patrzyłem już wcześniej na mapę i niestety nie ma gdzie się spotkać wcześniej, żeby nie nadrabiać kilkunastu kilometrów ;(
intruz Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Ok, luz. Ja polecę drogą numer 81 prosto na Kato
ursusek Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Chłopaki zapodajcie swoje maile to podeślę mapę z trasą którą dzisiaj jechaliśmy.
intruz Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Wysłałem ci na PW. 50 km poszło a wam ? Od miejsca gdzie się rozstaliśmy miałem jakieś 4 km jeszcze do domu więc szybko wróciłem, ale jakoś taki wiatr się zrobił że powoli się kulałem.
bros Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Napisano 8 Sierpnia 2010 u mnie troszkę ponad 70km. Całkiem fajne są te lasy. Dzięki za wycieczkę
ursusek Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Mnie wyszło 53 km ,wczoraj 50 km tak że w weekend 100-ka zaliczona .Mniemam że się jeszcze umówimy na wspólną przejażdzkę po okolicznych lasach.Nastepnym razem pojedziemy może na Giszowiec i Murcki zaliczyć drugą hałdę tę bardziej hardkorową .Znam też trasę do Lędzin,tam też prowadzą fajne leśne drogi.Dzięki za wspólny wypadzik Mapy poszły na maila Piotrek wyczyściłem już pamięć logera,urzadzenie zapisuje również w formaci gpx.
intruz Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Dobra to za tydzień trzeba by się wybrać znów ale na coś większego Tak myślę szarpnąć się na 150 km żeby się porządnie zmęczyć
ursusek Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Musiałbym spojrzeć na plan pracy,nie pamiętam czy mam wolne czy nie .Jaką masz propozycję wycieczki ?,asfalt czy teren ?.
intruz Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Hmm to może dla odmiany asfalt ? Podbilibyśmy trochę roczną średnią Ja mogę jechać dokądkolwiek
intruz Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Może do Milówki ? Od Mikołowa to jest około 80 km, wyszłoby ciut więcej niż te 150 sumarycznie, no ale na pewno trasa ciekawa
ursusek Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Trasa bardzo ciekawa no i cel podróży.Jest tylko małe ale .Drogi bardzo ruchliwe,ja zawsze się staram wybrać taką drogę aby jeżdziło po nich jak najmniej samochodów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.