zurawa123 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam Znalazłem na stronie kfc, możliwość wygrania darmowego krushera. Otóż: 1. Wejdź na http://www.krushers.kfc.pl/ 2. Zagraj w grę w której robisz swojego krushera. I tu pomogę: -jeśli chcesz wygrać Krushera truskawkowego: wrzuć do kubka truskawkę, lód i ciastka -jeśli chcesz wygrać Krushera karmelowego: wrzuć do kubka migdały, lód i karmel -jeśli chcesz wygrać Krushera Kit Kat: wrzuć kit kata, lód i czekoladę. 3. Jeśli pojawi się okienko, że wygrałeś wpisz swoję imię, nazwisko i e-mail. 4. Dostaniesz kupon na maila 5. Zgłoś się z kuponem (wydrukowanym) i odbierz darmowego Krushera w KFC! Na odbiór Krushera macie dobę! I macie krushera za darmo poradnik nie mój odrazu mówie ,że działa ale te krushery są według mnie nie dobre niestety. Ale zawsze warto spróbowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ljar Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 I tak oto za śmieszną cenę napoju mają Twoje dane osobowe i będą Ci do końca życia spamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nie masz osobnego emaila na śmiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 i co dziala to? a email na smieci kazdy miec powinien ja mam. nawet 2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.