Silver400 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam. Mój rower to kross heksagon V4 po modyfikacjach. Zastanawiam sie nad wymianą przedniego amortyzatora, gdyż seryjne XCM zaczyna szwankować a poza tym slyszalem ze po montażu tarcz szybko pojawiają sie luzy. Moja waga to okolo 60kg rowerem jezdze szybko/bardzo szybko po miescie. Kasa blizej nie okreslona wiadomo chcialbym tanie a lepsze niz mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha09 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 jezeli masz tarcze to: http://allegro.pl/item1134941366_sr_suntour_epicon_da_100_mm_powietrzny_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 14 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Jeżeli po mieście to może bez amorka. Waga się zmniejszy, brak serwisowania. Na asfalty z reguły widelec się blokuje więc po co przepłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 trasy, które robie wymagają amoryzatora, zdarzają sie skoki z kilku schodów, murki nie wspominając o gigantycznych tyskich krawężnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakecus Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Może duro albo xcr. Miałem xcr'a po mieście sie fajnie jeżdziło ale na hopy odpada. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceteam Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 manitou black, albo stance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.