Skocz do zawartości

[amortyzator] Marzocchi 22 r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co myślicie o tym amortyzatorze, ma on 100mm skoku, i wydaje się być solidny, jak jest naprawdę?

Chodzi mi głównie o to, czy będzie się dobrze spisywał w dircie, (lekkim dircie), jakieś leśne hopki itp. ważę 65kg.

Proszę o pomoc...

Napisano

Mi też o to chodzi . Producent nie napisał nigdzie że może być stosowany w lekkim dircie .

Pozatym co to "lekki dirt" ? Dirt to dirt , każdy nawet mały dirt wykorzystuje amortyzator więc stwierdzenie że ma być na "lekki dirt " jest nieprawidłowe . Kup amortyzator do dirtu a nie do XC ...

Napisano

to może bedzie dobry?

to jaki polecasz tak do 300zł? pewnie dirt jumper jakis.. no właśnie, czekam na jakąś okazje od jakiś 3miesięcy, i nic nie moge trafić ;/

Napisano

W tej cenie tylko DJ , nic innego nie znajdziesz . Czekaj na ofertę , lub pytaj ludzi na PB i różnych forach czy nie zechcą sprzedać . Jak nie to pozostaje czekać niestety . D-street jest za 280zł pod koło 24' jak masz takie to kupuj odrazu .

Napisano

własnie widziałem go, ale niestety koło 26'

to jak byś coś znalazł, albo byś słyszał że ktoś sprzedaje jakiegoś dj-a tylko pod oś 9mm ;/, to daj znać.. na forum albo na gg-23163841, albo na maila filsol96@gazeta.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...