MMMAAACCC7 Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 kupilem dzis w prawdziwej okazji mało używane 2 koła przód+tył shimano deore xt. ile moga mi wytrzymac? dodam ze nie ma w nich zadnych stuków, trzasków pisków, felgi proste jak pod liniałem
enduroriderPL Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Im mniej będziesz jeździł tym dłuzej wytrzymają. Sory, ale pytanie jest po prostu głupie i tak sformułowane, że nawet wróżka ze szklaną kulą by na tym poległa. Konkretne pytanie = konkretna odpowiedź.
MMMAAACCC7 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Napisano 14 Lipca 2010 źle sprecyzowane to pyt-chodzi mi o jakość wykonania tychże kół, czy są dobrej jakości czy to typowo miejskie-do jazdy po równym.
arroyo Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Z bębenkami bywa różnie, natomiast same łożyska w piastach powinny wytrzymać 10000km, w zależności od warunków, bo jak będziesz szurał po błocie, mył karcherem i wypłuczesz smar to żywotność łożysk drastycznie spada.
Welniak Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 kupilem dzis w prawdziwej okazji mało używane 2 koła przód+tył shimano deore xt. ile moga mi wytrzymac? dodam ze nie ma w nich zadnych stuków, trzasków pisków, felgi proste jak pod liniałem Jakbyś trochę poszperał w internecie to dowiedziałbyś się, że Deore XT to po XTR-ze najwyższa grupa MTB Shimano. Dowiedziałbyś się również jakie są zastosowania danej grupy oraz, że jest ona przeznaczona do jazdy w wymagającym terenie. Ile mogą wytrzymać? 10 dni. Głupie pytanie głupia odpowiedź. Felgę masz samochodzie czy w motocyklu. Obręcz krwa, obręcz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.