Skocz do zawartości

[zestaw kół] shimano deore xt

MMMAAACCC7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kupilem dzis w prawdziwej okazji mało używane 2 koła przód+tył shimano deore xt.

ile moga mi wytrzymac?

dodam ze nie ma w nich zadnych stuków, trzasków pisków, felgi proste jak pod liniałem

Napisano

Im mniej będziesz jeździł tym dłuzej wytrzymają. Sory, ale pytanie jest po prostu głupie i tak sformułowane, że nawet wróżka ze szklaną kulą by na tym poległa. Konkretne pytanie = konkretna odpowiedź.

Napisano

Z bębenkami bywa różnie, natomiast same łożyska w piastach powinny wytrzymać 10000km, w zależności od warunków, bo jak będziesz szurał po błocie, mył karcherem i wypłuczesz smar to żywotność łożysk drastycznie spada.

Napisano

kupilem dzis w prawdziwej okazji mało używane 2 koła przód+tył shimano deore xt.

ile moga mi wytrzymac?

dodam ze nie ma w nich zadnych stuków, trzasków pisków, felgi proste jak pod liniałem

Jakbyś trochę poszperał w internecie to dowiedziałbyś się, że Deore XT to po XTR-ze najwyższa grupa MTB Shimano. Dowiedziałbyś się również jakie są zastosowania danej grupy oraz, że jest ona przeznaczona do jazdy w wymagającym terenie.

Ile mogą wytrzymać? 10 dni. Głupie pytanie głupia odpowiedź.

Felgę masz samochodzie czy w motocyklu. Obręcz krwa, obręcz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...