Skocz do zawartości

[1000zł] po Mieście i za miastem,Trochę lasu.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie chodzi mi o rower dobry po mieście ale też za miastem, jeżdżę nieraz do babci 25km w jedną stronę,dużo pod górkę. na weekendy nieraz wybiorę się do lasu. a nieraz po prostu do sklepu.

Co mogę mieć w tych kategoriach cenowych.

Nie wiem czy nowy czy używany.

Znalazłem u mnie w mieście taki rowerek:

Zdjęcia;Kross level a2

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Chce on za niego 700zł z jakimiś tam dodatkami.

zdjęcia wyglądają jakby były celowo nie wyraźne a rower nieźle zajechany.

Co sądzicie o tym rowerku? Warty swej ceny iść w ogóle oglądać?

A skąd jesteś i skąd level? :) za 700zeta, o ile będzie w dobrym stanie tudzież do wymiany pierdoły pokroju linek czy pancerzy to można się skusić. I nawet by ci rama wymiarowo pasowała. Ale nie tykaj go zanim go nie 'pomacasz' na żywo.

Co do Hexagona z linku następnego... hmm.. jedyny argument jest taki, że jest nowy. Osprzętowo wypada gorzej niż A2.

Jeśli po mieście i TROCHĘ lasu to hex v4 jest wystarczający. Po co ci pro osprzęt jak nie będziesz tym rowerem cisnąć? A zawsze nowy to pewność że nie ma jakiegoś uszczerbku, lub ukrytej wady, która za kilka miesięcy będzie skutkować poważnymi wydatkami(i grzebaniem się w smarze).

Jak dla mnie Hexagon v4.

Tak, na dzień kobiet ;D żarty żartami, ale nie kupuj nigdy używanego roweru bez "pomacania go" w realu.

A co lepszego w A2 niż w Hexie?

Koła na mocniejszych obręczach, przednia i tylna zmieniarka i manetki z alivio (w hexie masz kombinację acera + tourney + altus - jakies 1-3 grupy poniżej alivio), amortyzator xcr z "tłumieniem" hydraulicznym i blokadą (cudów nie ma z nim, ale działa o niebo lepiej niż zaginacz xcm z hexa ;) ). No, i ramka. Sztywniejsza w cholerę - mam porównanie na co dzień ;)

Ale wybór należy do ciebie ;)

Ja z Płocka to troszkę daleko z Piły. No to skłonię się ku temu Krossowi Level A2.

jutro przejdę się i obejrzę go.

a Rocznik jest ważny prawda?

Jest ktoś z płocka na tym Forum?

Kurde jak się tu edytuje. nieraz mogę a nie raz nie.

Zębatka jest w porządku nie jest zajechana?.

i zapomniałem za 700 złotych takie coś:

Treść:

Sprzedam rower górski KROSS LEVEL A2. Kupiony w kwietniu 2009. stan bardzo dobry uzywany tylko w lato. Kolor biało czarny bardzo ładny. Osprzet Shimano Alivio. plus markowy kask oraz kilka dodatków: pompka torba komplet kluczy. Zdjecia roweru przesle na meila. Cena 900zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...