foto29 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Tak jak w temacie chodzi mi o rower dobry po mieście ale też za miastem, jeżdżę nieraz do babci 25km w jedną stronę,dużo pod górkę. na weekendy nieraz wybiorę się do lasu. a nieraz po prostu do sklepu. Co mogę mieć w tych kategoriach cenowych. Nie wiem czy nowy czy używany. Znalazłem u mnie w mieście taki rowerek: Zdjęcia;Kross level a2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Chce on za niego 700zł z jakimiś tam dodatkami. zdjęcia wyglądają jakby były celowo nie wyraźne a rower nieźle zajechany. Co sądzicie o tym rowerku? Warty swej ceny iść w ogóle oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zdjęcia nie działają, idź obejrzyj ten rower, najlepiej z kimś kto się zna, może jakiś kolega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 moi koledzy tak się znają że dętki wymienić nie umieją. za chwilkę wrzucę zdjęcia. 1 2 3 4 5 to 1 część 1 2 3 4 Dodatkowa wymagana informacja w poście to wzrost i waga użytkownika! Zauważyłem Wzrost 1.70 Waga 60kg Albo taki rowerek: Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 A skąd jesteś i skąd level? za 700zeta, o ile będzie w dobrym stanie tudzież do wymiany pierdoły pokroju linek czy pancerzy to można się skusić. I nawet by ci rama wymiarowo pasowała. Ale nie tykaj go zanim go nie 'pomacasz' na żywo. Co do Hexagona z linku następnego... hmm.. jedyny argument jest taki, że jest nowy. Osprzętowo wypada gorzej niż A2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Jeśli po mieście i TROCHĘ lasu to hex v4 jest wystarczający. Po co ci pro osprzęt jak nie będziesz tym rowerem cisnąć? A zawsze nowy to pewność że nie ma jakiegoś uszczerbku, lub ukrytej wady, która za kilka miesięcy będzie skutkować poważnymi wydatkami(i grzebaniem się w smarze). Jak dla mnie Hexagon v4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 A co jest lepszego w tym Level A2 od Hexagona? A skąd jesteś i skąd level? A co chcesz go mi podkupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Tak, na dzień kobiet ;D żarty żartami, ale nie kupuj nigdy używanego roweru bez "pomacania go" w realu. A co lepszego w A2 niż w Hexie? Koła na mocniejszych obręczach, przednia i tylna zmieniarka i manetki z alivio (w hexie masz kombinację acera + tourney + altus - jakies 1-3 grupy poniżej alivio), amortyzator xcr z "tłumieniem" hydraulicznym i blokadą (cudów nie ma z nim, ale działa o niebo lepiej niż zaginacz xcm z hexa ). No, i ramka. Sztywniejsza w cholerę - mam porównanie na co dzień Ale wybór należy do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja z Płocka to troszkę daleko z Piły. No to skłonię się ku temu Krossowi Level A2. jutro przejdę się i obejrzę go. a Rocznik jest ważny prawda? Jest ktoś z płocka na tym Forum? Kurde jak się tu edytuje. nieraz mogę a nie raz nie. Zębatka jest w porządku nie jest zajechana?. i zapomniałem za 700 złotych takie coś: Treść: Sprzedam rower górski KROSS LEVEL A2. Kupiony w kwietniu 2009. stan bardzo dobry uzywany tylko w lato. Kolor biało czarny bardzo ładny. Osprzet Shimano Alivio. plus markowy kask oraz kilka dodatków: pompka torba komplet kluczy. Zdjecia roweru przesle na meila. Cena 900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 halo jutro chcę go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.