amperino Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 Witam wszystkich w moim pierwszym poscie Zaczne moze od razu natrafilem na takie kolka http://www.merlincycles.co.uk/mountain-and-road-bike-wheels/factory-mountain-bike-wheels/mavic-crossmax-slr-disc-wheels.html Cena po przecenie wydaje mi sie kosmiczna a ze kompletnie sie na tym nie znam pytam sie Was oplaca sie je brac? waze jakies 74kg 90% asfalt ale czasem zdarzy sie jakis wypad do lasu na jakies ostrzejsze trasy.
Lextalionis Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Sprzedają je w zestawie z przednią piastą pod Lefty'ego więc jeżeli nie masz takiego to się nie opłaca...
Miecho87 Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 To raz, dwa to temat niezgodny z regulaminem (poprawiony), a trzy to wyszukiwarka: Mój odnośnik, Mój odnośnik.
amperino Napisano 13 Lipca 2010 Autor Napisano 13 Lipca 2010 Pierwszy post i juz plama...te 2 tematy sa wyczerpujace dzieki:) no i wreszcie wiem co to Lefty Najlepiej temat dac do usuniecia pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.