Marcin1212127 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 witam chciałbym zakupić sobie przedni hamulec hydrauliczny. W salonie rowerowym sprzedawca polecił mi hamulce avid juicy 7 lecz finansowo nieco przekracza mój budżet. Pokazał mi również avid juicy 5, i nie wiem jakiego wyboru dokonać. Proszę opiszcie mi różnicę między hamulcami avid juicy 7 i avid juicy 5 i czy warto uzbierać trochę więcej pieniędzy na te "siódemki" czy wystarczą "piątki". Chyba że może polecacie mi jeszcze inne hamulce proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Twój budżet na hamulce? Juicy 7 i 5 hamują tak samo, różnice w regulacjach klamki które są w 7 a nie ma w 5. Pewnie znajdzie się i kosmetyczne różnica w wadze. Konkurencja ze stajni Shimano to SLX tutaj za 245zł http://centrumrowero...u_/Produkt.aspx Tyle że jest to cena bez tarczy. Tarcze od 50zł wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212127 Napisano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Mój budżet to max. 450 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikercwa Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Klamki będziesz mieć z 2 różnych parafii. Nie lepiej odczekać i kupić na 2 koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212127 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Wiem ale jak kolor będzie ten sam to raczej nie będzie mi to zbyt przeszkadzało, a tak ogólnie to mam zamiar kupić hydrauliki na oba koła tylko na tył trochę później. Mam jeszcze pytanie czy w ogóle te avidy to dobry wybór czy lepiej wybrać coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212127 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Avidy to dobry wybór . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.