Onek Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam wszystkich! Przeglądając ostatnio filmy rowerowe na youtube znalazłem coś takiego: I moje pytanie czy w Polsce są organizowane tego typu imprezy rowerowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Z tego co wiem, raczej nie, w naszym pięknym kraju nie ma takich terenów, ludzie nie budują domów na zboczach gór/wzgórzy,i to tak gęsto {blisko siebie} a nawet jakbyś znalazł takie miejsce to i tak nikt nie chciałby{ktoś zawsze by miał jakieś ale ...} organizować takich zawodów, a przyznaje że robią wrażenie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 To jest tak zwany DownTown. Odmiana DH. W Polsce za bardzo nie ma warunków terenowych - j.w. Ale! Ale zdarzają się takie zawody. Wprawdzie nie jest tak stromo, wąsko i trudno, trzeba trochę się napedałować ale są. Wyszukaj sobie " " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedzi, może wybiore sie za rok by pooglądać bo moje skille jeszcze za małe na takie wypady a i ze sprzętem cieżko Gdynia dzięki za konkretny przykład bo nie miałem pojęcia że: 1) to sie nazywa Downtown 2) jest taka impreza organizowana w Przemyślu Szkoda jednak że jest to rozwinięte na takim a nie innym poziomie w Polsce, oby było takich imprez więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RATM Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 http://www.dh-zone.com/zawody/1139.html + obczaj jeśli Cię zainteresowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Świetne filmy, szczególnie drugi link gdzie kamera z oczu "kierowcy" - full wypas Tak jak na komentarzach na dh-zone bardzo fajne elementy toru zbudowane przez załoge, zaje*****fajna trasa ale niestety u nas nie ma takich warunków naturalnych aby tworzyć takie cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Fajnie to w tym Przemyślu wyszło. Tak sobie myślę, że w Lublinie, Cieszynie, Bielsku można próbować podobne trasy wytyczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Myślę że znalazłoby się wiele miejscowości w których można by organizować tego typu imprezy A tu pare filmów znalezionych na szybko: Obyśmy doczekali się czegoś takiego w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK# Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Jest jeszcze Downstairs w Ustroniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 No jest jak widać Nawet pare fotek sie znalazło http://kaminsky1984.pinkbike.com/album/Downstairs-Ustron-2010/ http://picasaweb.google.com/faqu.esbe/DownstairsIV# a tu filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Tu coś mniej hardkorowego ,ale bardzo ciekawe ,sam bym się wybrał pooglądać taki ścig http://www.majawloszczowska.pl/multimedia.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Widze że temat "odżył" Co do zawodów to bardzo ciekawe, można by pooglądać. Była tam jedna gleba, wyglądała na bolesna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.