viper512 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 i jak mostek chciałbym zmienić, żeby podnieść kierownicę, to te 120mm i żeby był pod jak największm kątem? Czy może regulowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 i jak mostek chciałbym zmienić, żeby podnieść kierownicę, to te 120mm i żeby był pod jak największm kątem? Czy może regulowany? Dokładnie, żeby podniesc kierownicę potrzebujesz mostka z dużym kątem lub też regulowany, albo kiewornicy giętej z większym wzniosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ok dzięki wielkie W sumie myślę, że będzie dobrze hehe Kierownica na razie zostanie tak jak jest, a kiedyś jakbym urósł czy coś to wtedy będę myślał o podniesieniu kierownicy i siodelka wyżej jeśli max będzie za mało w co wątpię A moze też jakieś przedłużenie tej rurki do której się mostek przykręca czy cos xD? Istnieje coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ... A moze też jakieś przedłużenie tej rurki do której się mostek przykręca czy cos xD? Istnieje coś takiego? http://www.harfa-harryson.com.pl/fnc/gooddisplay.php5?id=655&pos=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Ok dzięki wielkie Musze jeszcze trochę poczekać, ale w sierpniu będę miał rowerek Pozdro! Można zamknąć Chyba ten temat nie będzie mi już potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Moim skromnym zdaniem rozejrzał bym się za 19' ponieważ za rok lub dwa może okazać się mały. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No tak, szukałem dobrze i 19" nie znalazlem nigdzie z takiej cenie, nikt spuścić ceny nie chce No chyba, że 2010.., a 2010 nie chcę A co tam Przecież na mneisjzym rowerze też można jeździć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 On i tak nie będzie za mały, 17" będzie ok, a jak dokupisz dłuższą sztycę i mostek to długo na nim pojeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A więc rowerek już u mnie Jeździ się super. To był bardzo dobry wybór Dzięki Ta 17" jest dla mnie git I myślę, że rowerek długo mi posłuży ) CLOSED! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.