Skocz do zawartości

[rower] Kross Level A2

viper512

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uda ci się :icon_confused: rowery mogą być tańsze, tylko ja bym nie czekał, bo te mogą się wyprzedać, a nowe modele mają słabszy osprzęt i są trochę droższe niż ten

Napisano

No mam nadzieję :icon_confused: Jeszcze dzisiaj się przejade do Kuguara go oglądnąć ;) Może pozwolą się przejechać hahaha "i nie oddam" :P

Zartuuje!

A Level A2 2009 czy 2010 lepszy?

Napisano

No i wlaśnie z allegro jest problem... Bo na allegro ojciec kupić nie pozwoli

Albo jakiś sklep internetowy(nawet jeśli jest na allegro i jest toze sklepu to odpada..), albo sklep zwykly, i żeby rower był od razy wyregulowany i najlepiej w calości (to są wymagania mojego ojca... ehh)

W linku w 1 poście jest A2 2009, za 1249zł :icon_confused: Opłaca sie? Czy za drogo? ...

Bo w kuguarze po 1399zł jest A2 2010

Napisano

noo pokaże ojcu tego na necie za 1249zł, i jak powie że nie chce na necie to sie spytam czy woli za takiego samego a nawet gorszego dać 150zł drożej, tylko doatego, że jest nowszy xD Może będzie git :icon_confused:

Napisano

A jakby się nie zgodził na Level A2, to czy do Hexagona V6 można zamontować zwykle V-Brake nie zmieniając żadnych cześci? :>

Napisano

tak, mozesz wziac lampki albo poprosic zamiast tych lampek o upust.. i wtedy juz masz przyzwoita cene za rower.. jednak bym sie staral przekonac twojego ojca aby pozwolil na necie kupic, rowery przysylaja wyregulowane zazwyczaj i ty musisz tylko wkrecic przednie kolo i podokrecac kierownice i pedaly.. pogadaj i moze sie uda, nie ma co placic za gorszy rower jesli mozna miec lepszy nie przekraczajac budrzetu..

Napisano

i to jest cena za jedną oponkę?

Aha, czyli jak wezmę lampki, to muszę dopłacić tą cenę?

A to nie ;> Ale spróbóję namówić tate. Co tam te 30zł więcej :)) na pewno dołoży i będzie miał pewność, że będę zadowolony z roweru bo bedę miał taki jaki chcialem.

Rower jest w świetnej cenie w porównaniu do cen katalogowych modelu 2010, a jest od 2010 lepszy.. :D

Napisano

Ok. Dzięki Wam wielkie

Jak taka wróci z pracy i będzie mial troche czasu to z nim pogadam :)

A więc chyba będę miał rowerek :D Tata dał się namówić, spytal o cenę, podalem mu i powiedział "Dobra, poczekaj kilka dni, jak skończę robotę, to siadziemy w jakiś dzień, pokażesz mi ten rower i zamówimy"

na razie tata robi komodę dla Cioci i kończymy malować brata pokój czyli n następnym tygodniu powinienem zamowić rowerek :D Mam nadzieję, że do tego czasu cena się nie podniesie, i nie wykupią ludzie wszystkich sztuk.

Dzięki Wam wielkie że mówiliście żebym nie brał Hexagona ;)

Napisalem maila do tego sklepu z zzapytaniem o gwarancję i otrzymałem taką wiadomość:

"Witam!

Gwarancja oczywiście 2 lata realizowana również w Nowym Sączu, nie pamiętam nazwy firmy ale na pewno jest tam punkt w którym mozna oddać rower na gwarancji."

Czyli musi być takie miejsce ;)

Napisano

polecam mud-serwis, 2 lata temu kupiłem tam A2 za 1150 zł, oczywiście full alivio. Tylko pamiętaj o dobrym u-locku, bo mi w tym roku go ukradli ;/ krossy ładnie schodzą na mieście.

Dzisiaj mi zaproponowali Street Scrapera 16 za 1500 zł ! :)

Napisano

No i byłem dzisiaj w Kuguarze, i pytalem jak z tą gwarancją.

Pan mi powiedział, że przyjmują wszystkie Krossy nie ważne gdzie są kupione, tylko że nie robią wszystkiego. Ale myślę, że nie będzie się psuł :thumbsup:

A regulkacja przerzutek, hamulców, itp to sobie sam w domu zrobię, a jak się coś zepsuje to go do nich zawiozę i się wszystkiego dowiem wtedy, czy zrobią i w ogóle ;P

Ale na bramie mają fajne logo Krossa xD super to wygląda ;P

Tata się zgodził(chyba xD) na tego A2 z mudserwis i zamawiam go wkrótce :icon_mrgreen:

Dzięki Wam wielkie, że dzięki Wam nie wybrałem Hexagona :icon_mrgreen:)

Pozdrawiam.!

Jak zakupię rowerek, podzielę się z Wami opinią czy mi się podoba :icon_mrgreen: Dzisiaj widzialem model 2010 i jest faajny :icon_mrgreen: Tylko że biało-niebieski i troche głupio wyglądał ;P

A jak dokładnie wygląda ten Czarno Biały co jest na MudSerwis? taki jak na zdjęciu, że caly biały i czarne widelki?

A U-Locki U-Lockami, te tańsze są łatwo do rozbrojenia, a za dużo kasy na zapięcie miał nie będę, w sumie rzadko zostawiam gdzieś rower, a jak jedziemy z kumplami to jeden zawsze rowerów pilnuje ;P, linki łatwe w przecięciu :icon_mrgreen:

A co powicie na jakiś łańcucszek? :> np taki: http://allegro.pl/item1103756148_zapiecie_lancuch_rowerowe_author_achl_65_ambike.html

Może jakieś inne propozycję? Najlepiej do 100zł ;P w sumie jak będę chciał gdzieś jechać i zostawić rower to mogę jechać starym i przypiąć zwykłą linką :icon_mrgreen:

Napisano

Też chciałem czarno białego ale w sklepie gdzie kupowałem były tylko pomarańczowe, więc brałem co jest. Jak przyszedł rower i otworzyłem paczkę, to nie mogłem uwierzyć jak śliczny jest ten kolor. Ten pomarańczowy z fotek, to nie ten sam pomarańczowy co widać na żywo. Ale wybór należy do ciebie :icon_lol:

Napisano

mi bardziej się podoba biały :icon_lol:

Ale czy on wygląda tak jak na tym zdjęciu, że caly biały i tylko czarny amorek? :D

Z góry górna rura jest prawie cała czarna.

Napisano

Ok, a jak wezmę tą ramę 17" i się okaże, że jest troche za mała(urosnę, czy coś, mam dopiero 14 lat :icon_lol:, a 19" nigdzie znaleźć nie mogę w takiej cenie),(mój kumpel ma jakiś rowerek 17" albo 16" i według mnie torche mała, ale ma siodełko na minimum, i jest dużo mnejszy ode mnie, i widzę że jest ten rower na niego za duży.. ;P) to czy mogę jakoś dokupić dłuższą sztycę, i jakoś kierownice podnieść i będzie git? czy wtedy kupno nowego roweru? :D

Napisano

Ok, a jak wezmę tą ramę 17" i się okaże, że jest troche za mała(urosnę, czy coś, mam dopiero 14 lat :icon_lol:, a 19" nigdzie znaleźć nie mogę w takiej cenie),(mój kumpel ma jakiś rowerek 17" albo 16" i według mnie torche mała, ale ma siodełko na minimum, i jest dużo mnejszy ode mnie, i widzę że jest ten rower na niego za duży.. ;P) to czy mogę jakoś dokupić dłuższą sztycę, i jakoś kierownice podnieść i będzie git? czy wtedy kupno nowego roweru? :D

Zawsze możesz kupić sztycę 400mm (fabrycznie 320mm), oraz mostek 120mm (fabrycznie 90mm).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...