zeropromili Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Dzięki, skuszę się chyba na te zębatki od kornela. Rozstaw haków o ile dobrze mierzę (od wewn. do wewn.) mam 130mm. Co do MTB to chyba przesadziłem, to raczej nie jest MTB. Dostałem go już takiego jak na foto i nie mogę dojść co to za rama, oryginalnie był chyba wściekle różowy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 wyzej wystawiona zebatka wycinana firmy format , wlasnie przykrecam do kola dla mojej bejbe. Świetna robota równo otwory (bo nie są wiercone tylko z góry narzucone dla obrabiarki CNC). Zobaczymy jak wytrzymałość. Ci panowie teraz pojechali na urlop , ja ich wymeczylem i godzine przed odjazdem pobiegli na poczte wrzucic zebatke for me bede zdawał relacje jak to dziala w polaczeniu z joytechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 A na jakich piastach składacie koła, robiąc tym sposobem (chodzi mi o konkretne modele)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 hope pro II bądź jedyną alternatywą jest CK w sumie to taka aby działała maszyny /kulki jak kto woli , jesli kto woli jak najtaniej to joytechy - one maja duży pierscien pod tarcze przez co sztywniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podtext Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 witam przerabiał może ktoś z was torpedo pod ostre ? jakies propozycje ? jest taka możliwość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 kup przednie koło trekkingowe 28" pod tarcze wymien oske na dluzsza, nawierc zebatke i skiduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godles Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 jaką piastę (przód/tył) na chwile obecną polecacie do przeróbki do mtb? są jakieś gotowe do kupienia? robił ktoś flip flopa w mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Pjurmesyndżer to już z pół roku nie działa, man. Ja rozumiem, że hajs to nie wszystko, ale czy to się wogóle opłaca? zmiana łańcucha, centrowanie koła, loktajt, suport, kolejka po piwo - od cholery kasy idzie wbrew pozorom, i czasu. Zamiast kombinować ja bym wolał kupić gotowca a zaoszczędzony czas spożytkować na jeżdżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelo105l Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 http://allegro.pl/piasta-shimano-hb-m475-32h-disc-na-przod-i1693239209.html ja na takiej jeżdżę i sobie chwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godles Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Pjurmesyndżer to już z pół roku nie działa, man. Ja rozumiem, że hajs to nie wszystko, ale czy to się wogóle opłaca? zmiana łańcucha, centrowanie koła, loktajt, suport, kolejka po piwo - od cholery kasy idzie wbrew pozorom, i czasu. Zamiast kombinować ja bym wolał kupić gotowca a zaoszczędzony czas spożytkować na jeżdżenie. a jednak ktos odpisał moze i racja ze skoda czasu jak troche poczytałem słabo sie znam i moze bedzie to dla mnie problem. jednak nie widziałem piast torowy os rozstawie 135mm. da sie je jakos zamontowac 120mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelo105l Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/840/06072011870.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.