RudaMarylka Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No! Moja sympatyczna koleżanko! To nie ma zmiłuj - koniecznie musimy się umówić na jakieś... Dynamiczne jeżdżonko. Targówek daleko od Bielan ale jestem dobrej myśli ;-) Nie ma żadnej grupy z Twoich okolic, które lubią wiatr we włosach? No i zapraszamy na wyprawy do Kampinosu, Panów zacnych poznasz/cie z "Codziennych ustawek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Mam tak samo Lubię pojeździć dynamicznie i trochę się zmęczyć - przez to czasem ciężko mi znaleźć towarzystwo, bo padają komentarze że czasem trzeba mnie gonić A co ja poradzę że tak lubię... I tutaj tkwi problem, podupada dominacja samca alfa (niestety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 I tutaj tkwi problem, podupada dominacja samca alfa (niestety) Ale w jakim sensie? Odnoszę wręcz wrażenie, że mężczyźni przestają być męscy i przy mojej zaradności zupełnie nie potrafią się odnaleźć - czytaj nie czują się męsko. Ja znowu nie jestem jajkiem, które się zbić może w każdej chwili i takowym chyba nie będę nigdy - i co my, kobiety na to poradzimy wszak wielu z Was dobrze w takiej roli? Tylko jeden znany mi mężczyzna podjął rękawicę ale to taki sam szaleniec, jak wielu tutaj nas na tym forumie. A wcale nie jestem taka straszna, żeby gonić mój... kurz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Bo jak o dominacje trzeba powalczyć to nie każdemu się chce, niestety. A jeżeli do tego w okolicy pojawia się silna jednostka ( to nic że z żebra faceta) to łatwiej się poddać. Kolejny etap ewolucji (Darwin się w grobie przewraca). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Targówek daleko od Bielan ale jestem dobrej myśli ;-) Już niedługo bo od grudnia będzie można przejechać mostem Północnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Już niedługo bo od grudnia będzie można przejechać mostem Północnym. Tak, wiem. Często tam zglądam jak im idzie. Ułatwi to dostęp do drugiego brzegu aczkolwiek Targówek to jeszcze dalej. naprzeciw Bielan to Tarchomin przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Już niedługo bo od grudnia będzie można przejechać mostem Północnym. Być może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniutka Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No! Moja sympatyczna koleżanko! To nie ma zmiłuj - koniecznie musimy się umówić na jakieś... Dynamiczne jeżdżonko. Targówek daleko od Bielan ale jestem dobrej myśli ;-) Nie ma żadnej grupy z Twoich okolic, które lubią wiatr we włosach? No i zapraszamy na wyprawy do Kampinosu, Panów zacnych poznasz/cie z "Codziennych ustawek" Coś pomyślimy w temacie wspólnego jeżdżenia tym bardziej że lubię się przejechać w kierunku Lasku Bielańskiego i czasem jak więcej mam czasu to na Młociny zaglądam Co do Mostu Północnego ... czas pokaże jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Tak, wiem. Często tam zglądam jak im idzie. Ułatwi to dostęp do drugiego brzegu aczkolwiek Targówek to jeszcze dalej. naprzeciw Bielan to Tarchomin przecież Ale przez Północny będzie bliżej niż przez Grota...no i bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniutka Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 To ja już zdecydowanie wolę jeździć Gdańskim niż Grota, przynajmniej po schodach nie trzeba zasuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Porozmawiajmy o innych mostach... A jeździć nie ma komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Mam tak samo Lubię pojeździć dynamicznie i trochę się zmęczyć - przez to czasem ciężko mi znaleźć towarzystwo, bo padają komentarze że czasem trzeba mnie gonić A co ja poradzę że tak lubię... No! Panie i Panowie, to dajemy w niedzielę na Kampinos? A może inne miejsce? Nie dajcie się prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Pod wiaty bo niby ma ostro lać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Podobno nie tylko lać Mimo to, może się skusisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja to bym się chętnie w końcu wybrał do Pociechy ale mi się nie mogą wyklarować weekendowe plany. Poza tym mam wrażenie, że powinien zrobić sobie ze 2 dni odpoczynku od roweru bo jeżdżę codziennie od 2 tygodni i coraz większą niemoc czuję w nogach (nie, żeby miał tam jakąś specjalną moc ale... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jak mi się wyklaruje weekend to dam znać co i jak. Może w niedzielę się uda skoczyć do Kampinosu. Jak faktycznie w sobotę ma ostro lać to będzie super w lesie (zwłaszcza zdradzieckie korzenie ). Tempo tylko pewnie będzie bardzo leniwe ale będę miał mapę jak coś więc znów będziecie się mnie trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jak mi się wyklaruje weekend to dam znać co i jak. Może w niedzielę się uda skoczyć do Kampinosu. Jak faktycznie w sobotę ma ostro lać to będzie super w lesie (zwłaszcza zdradzieckie korzenie ). Tempo tylko pewnie będzie bardzo leniwe ale będę miał mapę jak coś więc znów będziecie się mnie trzymać Hahhahahahah, Super. Może do Kampinosu, a może do MPK - gdzieś się zgubimy, będzie ciekawiej. No chyba, że będzie zacny Pilot Błyskawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Przez KPN była fajna trasa. Z Bielan wychodziło jakieś 130 km. Do bunkrów w KPNie i z powrotem. Fajna pętla z najpiękniejszym singieltrackiem Warszawy -czerwonym szlakiem nad Mienią. Ale jak byłem ostatni raz to była jakaś wtopa z oznaczeniem szlaku, który nagle się kończył i nie można go było znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.