eddie1987 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam, mam pytanie do użytkowników Lazera Genesis, dostępne są dwa rozmiary XXS-M (50-57) i L-XL(57-61) obwód głowy wychodzi mi 57 cm (na zasadzie bardzo dopasowany) który lepiej wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Najlepiej byłoby przymierzyć oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eddie1987 Napisano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Najlepiej byłoby przymierzyć oba. Tak wiem, niestety cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu, stąd moje pytanie do użytkowników którzy być może mieli podobny dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twix09 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Brałbym drugi, ponieważ głowa może Ci jeszcze urosnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Pod bardzo dopasowany zimą nic nie założysz, bierz ten większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eddie1987 Napisano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Pod bardzo dopasowany zimą nic nie założysz, bierz ten większy. Nick sugeruje również datę urodzenia więc raczej nie urośnie, co najwyżej spuchnie Ale z zimą to racja dzięki za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.