PiotrMG Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Cześć! Napaliłem się na GT Zaskar Team z 2006 roku :-) Rower do kupienia w sklepie- jest to egzemplarz powystawowy i ponoć był jeszcze na testach w Bikeboardzie - cena 3999zł. Cały na Xtr- ku :-) Na osprzęt jest gwarancja roczna, na ramę dwuletnia. Jak radzicie kupować czy szukać np. zupełnie nowego roweru w tej cenie. Zaznaczam , że nie jestem zainteresowany składaniem roweru. Dzięki za rady! Piotr
Ubotek Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 A mógłbys dać linka do dokładnej specyfikacji. :?
PiotrMG Napisano 11 Lipca 2010 Autor Napisano 11 Lipca 2010 z linkiem będą problemy bo na necie nigdzie nie widzę... w każdym bądź razie rama była wtedy jeszcze alu, cały osprzęt xtr-a , ponoć w 2006 był to topowy model gt i cena katalogowa wtedy to 16.999zł. :-)
Timon92 Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Napisz jeszcze jakie są tam rurki, amor, koła itp.
PiotrMG Napisano 11 Lipca 2010 Autor Napisano 11 Lipca 2010 byłem wczoraj jak zamykali sklep, więc tak szybko tylko obejrzałem, w poniedziałek na spokojnie pójdę i postaram się już więcej zapamiętać. chyba ja kiepsko szukam na necie ale wkurza mnie ze nigdzie nie potrafie znalezc specyfikacji tego roweru...
jasskulainen Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 tu cos jest http://bikeboard.pl/index.php?d=sprzet&g=13&art=2739
luk85 Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Widziałem ten rowerek, wiem w jakim sklepie stoi, ale nie powiem bo jeszcze Ci go ktoś sprzątnie sprzed nosa. http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=13845 Tu jest jedynie rama. Faktycznie osprzęt był tam XTR, a widelec to Fox F80X. Widziałem go w sobotę, bo byłem tam obejrzeć koszulki za 50 zł Powiem szczerze, że gdybym miał przy sobie te 4000 to już wtedy bym wyjechał tym rowerem i byś miał problem z głowy, bo mnie się on bardzo spodobał. A to, że to model z 2006 roku ma jakieś znaczenie? Dla mnie żadne. Natomiast jeśli ten rower był katowany na jakichś testach to może jednak warto mu się przyjrzeć dokładnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.