Skocz do zawartości

[rower] kupic powystawowy gt zaskar team 2006 za 4000zł. czy coś nowego w tej cenie?

PiotrMG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Napaliłem się na GT Zaskar Team z 2006 roku :-) Rower do kupienia w sklepie- jest to egzemplarz powystawowy i ponoć był jeszcze na testach w Bikeboardzie - cena 3999zł.

Cały na Xtr- ku :-) Na osprzęt jest gwarancja roczna, na ramę dwuletnia. Jak radzicie kupować czy szukać np. zupełnie nowego roweru w tej cenie. Zaznaczam , że nie jestem zainteresowany składaniem roweru.

Dzięki za rady!

Piotr

Napisano

z linkiem będą problemy bo na necie nigdzie nie widzę...

w każdym bądź razie rama była wtedy jeszcze alu, cały osprzęt xtr-a , ponoć w 2006 był to topowy model gt i cena katalogowa wtedy to 16.999zł. :-)

Napisano

byłem wczoraj jak zamykali sklep, więc tak szybko tylko obejrzałem, w poniedziałek na spokojnie pójdę i postaram się już więcej zapamiętać. chyba ja kiepsko szukam na necie ale wkurza mnie ze nigdzie nie potrafie znalezc specyfikacji tego roweru...

Napisano

Widziałem ten rowerek, wiem w jakim sklepie stoi, ale nie powiem bo jeszcze Ci go ktoś sprzątnie sprzed nosa.

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=13845 Tu jest jedynie rama.

Faktycznie osprzęt był tam XTR, a widelec to Fox F80X.

Widziałem go w sobotę, bo byłem tam obejrzeć koszulki za 50 zł :icon_mrgreen: Powiem szczerze, że gdybym miał przy sobie te 4000 to już wtedy bym wyjechał tym rowerem i byś miał problem z głowy, bo mnie się on bardzo spodobał. A to, że to model z 2006 roku ma jakieś znaczenie? Dla mnie żadne. Natomiast jeśli ten rower był katowany na jakichś testach to może jednak warto mu się przyjrzeć dokładnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...