Skocz do zawartości

[Gliwice] LeaderFox Rover

quyths

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W dniu 09-07-2010 (piątek) o godzinie 14.01 spod budynku Agencji Rozwoju Lokalnego w Gliwicach (Wincentego Pola 16) skradziono mi rower. Jeśli zauważycie podobny rower lub ktoś będzie chciał sprzedać wam taki lub podobny bądźcie uważni. Jeśli nie chcecie dać znać mi lub policji o podejrzeniu że dany rower może być kradziony przynajmniej go nie kupujcie. Jeśli macie znajomych którzy sporo jeżdżą w okolicy proszę o przesłanie im również tej wiadomości. Najbardziej charakterystyczną cechą jest amortyzator - rzadko na drodze spotyka się amorki dwupółkowe (całe szczęście nie zdążyłem go wymienić). W momencie kradzieży rower miał zamocowany uchwyt do siodełka dla dziecka, ale ponieważ dla większości użytkowników rowerów jest to element zbędny więc pewnie nikt woził go nie będzie. Nie zdążyłem się nim ani nacieszyć, ani nawet zdjęcia zrobić, podaję link do zdjęcia niektórych elementów.

Opis roweru:

Rama LeaderFox Rover nr. ramy: LL081204142 (załączone zdjęcie)

Widelec amortyzowany ZOOM CH-381 DH (załączone zdjęcie - niestety nie udało mi się znaleźć lepszego)

Przerzutka przód Shimano Deore

Przerzutka tył Shimano Deore

Manetki Shimano Tourney SL-TX50

Hamulce przód tarczowe 160 Shimano

Hamulce tył tarczowe 160 Avid BB7

Mechanizm korbowy Truvativ

Piasty maszynowe Novatec z mocowaniem pod tarczę (załączone zdjęcie)

Obręcze AlexRims DM24 (załączone zdjęcie)

Opony Kenda Koyote 26*2.10

link do zdjęć: http://img43.imageshack.us/img43/8056/ramat.jpg

Kontakt:

793-659-858

lub

III Komisariat Policji

44-100 Gliwice, Akademicka 14

tel.: +48322312031

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...