klops1995 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam Mam pytanko jak zamontowac taki oto napinacz http://www.allegro.pl/item1099082953_nowy_napinacz_mt_94_hit_250g_fr_4x_dh_dj_wys_0.html Wiem ze to taki troche badziewny ale na razie wiecej kasy nie ma Bardzo prosze o odpowiedz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Prawdopodobnie pod pakiet musisz go przykrecic, bo na pewno nie jest pod ISCG (czy jakos tak to bylo). Czyli potrzebujesz wykrecic suport i wlasnie "suportem" go przykrec, a ten srebrny element slozy do wbicia sie w rame, aby sie napinacz nie obralal. Czyli chcac nie chcac, musisz nieco rame uszkodzic (a przynajmniej lakier) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klops1995 Napisano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Prawdopodobnie pod pakiet musisz go przykrecic, bo na pewno nie jest pod ISCG (czy jakos tak to bylo). Czyli potrzebujesz wykrecic suport i wlasnie "suportem" go przykrec, a ten srebrny element slozy do wbicia sie w rame, aby sie napinacz nie obralal. Czyli chcac nie chcac, musisz nieco rame uszkodzic (a przynajmniej lakier) Dzieki bardzo mi pomogles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.