Skocz do zawartości

[do 700zł] miasto-bezdroża / mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje roweru w cenie ~700 zł rower ma służyć do poruszania się po mieście, czasami zdarzało by się jeździć po większym piasku, bezdrożach, jakiś lasek i tego rodzaju sprawy. Mój wzrost to 170 cm(tj. chyba rama 17' jak się nie mylę),a waga 60kg.

Zastanawiałem się na tym rowerem, ale jest jedna wada która (chyba) go przekreśla minimalny rozmiar ramy do 19' mniejszej nie udało mi się znaleźć ;/

http://allegro.pl/item1120932982_rower_kross_hexagon_v2_man_gratis_okazja.html

Pozdrawiam.

Z tego co wiem to rower z tym amortyzatorem to nie za dobry pomysł, Kross v2 to dość dobry wybór, ewentualnie poszukaj Arkusa 5.0 bo ma podobny osprzęt do Krossa albo dozbieraj jeszcze jakieś 100zl na Meride K-Five

Czcionka napisu na Kandsie strasznie kojarzy mi się z krossem, ta sama fabryka, albo zludzenie :P

Z tych 2 zdecydowanie Kands.

Zwróć uwagę, że te rowery na linkowanych aukcjach są w innych rozmiarach dostępne,

mam nadzieję, że z obu modeli dostaniesz taki, jakiego potrzebujesz.

Właśnie w tym problem rozmiar ramy. Nie wiem czy rama w kandasie 17" będzie pasować to mojego wzrosty(170cm) w obliczeniach wypada nie cala 17" (16,9") ale rama ramie nie równa, miał ktoś do czynienia z ta rama i mógł by się wypowiedzieć czy nie bd ona za mała dla mnie bądź za duża, bo chyba będę brać tego Kands'a, chyba ze jest coś ciekawszego w tej cenie

We wrześniu 19 lat będzie wiec raczej dużo cm nie przybędzie. Przed zakupem na allegro brat mówił żeby się przejść po mieście (Toruń) czytałem ze warto odwiedzić pana Janka w Lider Sport(tak nawiasem żeby nie zaśmiecać forum na co zwracać głownie uwagę). Jak tam nic ciekawego nie znajdę to skusze się na Kandas'a mam nadzieje ze nie będzie za mały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...